Jacek - Pon 15 Cze, 2009 powiedz co chcesz a będzie ci zrobione!
format kolor i robieRudello - Pon 15 Cze, 2009 Też podziwiałem na F1art
mistrz! mistrzunio!
Można zamówić takie wlepy np. zeby dziecku zrobic sciane w klimacie np. las?Jacek - Pon 15 Cze, 2009 wszystko można, mówcie co chcecie chłopaki a ja podziałamMaciusiowy - Pon 15 Cze, 2009 cokolwiek z f1art...lece szukacAnonymous - Pon 15 Cze, 2009 ogladalem na stronie jak sie poznalismy i jestem twoim fanem michool_vt - Pon 15 Cze, 2009
jacek czajka napisał/a:
powiedz co chcesz a będzie ci zrobione!
format kolor i robie
nie wiem co, to jest problem, cos z pomaranczowego fluorescencyjnego koloru
moze napis 'sitroen sraxo'Młody Papież - Pon 15 Cze, 2009 jesteś takim słodkim chłopcem! michool_vt - Pon 15 Cze, 2009
Dżon napisał/a:
jesteś takim słodkim chłopcem!
ejj co?
Ty masz wlepe to ja tez chce!!M - Sob 04 Lip, 2009 Jacku, ostatnio wpadlem na taki kanał tv jak al jazeera children i oni mają całe czołówki, ba nawet logo stacji wlasnie w takiej grafice jak twój pomysł, toczka w toczke wszystko identyczne.
http://www.baraem.tv/
Zarejestrowałeś juz sobie prawa autorskie?Jacek - Sob 04 Lip, 2009 O FCUK jest jeden element który jest u mnie i u nich, dzięki temu jest podobne, dzięki
rejestracja w toku:)Jacek - Sob 04 Lip, 2009 poprawiłem ostatnio las
i powstały jeszcze tatry
a w toku produkcja klocków, układanek drewnianych, jak już będą wrzucam:)Jakarti - Nie 05 Lip, 2009 no jacek..
projekt konkret i wpadlem na nastepujacy pomysl:
moze zrobimy sciepe i to co ew. bysmy kupili przekazemy np do centrum zdrowia dziecka. w ten sposob dzieciaki dostana jakis drobiazg, a czesc zyskow została by przekazana na to miejsce o ktorym mini mini wspomnial?
Rudello,
czy moglbys podpytac czy w ogole takie gifty bylyby mile widziane i przydatne w Centrum Zdrowie Dziecka? ew. mozna by wybrac jakis dom dziecka - cokolwiek
Jacek - czy masz juz jakąs oferte?? cennik??
fajne by byly takie ukladanki gdzie wtyka sie klocki zwierzaki w tlo, a pod guzikiem odglos zwierzat Michał - Nie 05 Lip, 2009 fajny pomysł ...Anonymous - Nie 05 Lip, 2009 Popieram !!!Jacek - Nie 05 Lip, 2009 chłopaki:)! niezwłocznie jak tylko będzie wszystko gotowe, będzie równocześnie na stronie zoodiak.net
Jakarti, będzie taka układanka o jakiej piszesz ale bez dzwięków, może jak się wszystko rozwinie będę robił wtedy w Chinach i będzie taaniej. Tymczasem wszystko jest robione na miejccu w niedużych ilościach i jeszcze nie wszystko gotowe. Myślę, że pełna ofert będzie już pod koniec wakacji.
Obrazek w ramce RIBBA z IKEI 90x30 cm 110zł bez ramki 50zł. Papier 170g+ laminat, kolory wychodzą super nasycone prawie jak na ekranie. Gwarancja na pigment 100 lat.
Kolorowanki i zadania typu labirynty itp 6 stron 35x24 cm, sklejane po dłuższym boku więc kartki można łatwo odrywać 9,90zł Po wycięciu kolorowanka pasuje do formatu A4