Amortyzatory Peugeot Sport - od 500pln za kmpl. (kompletów widzieliśmy 3 ale podobno jest więcej)
hmmmm stan ich jest bliżej nie określony czy jak to się ma? 106 - Czw 18 Cze, 2009 jak cos to peugeot sport sa nieregenerowalne i jak sa dobre to sa znacznie twardsze od b6
michal jak myslisz o amorach do siebie to bierz... na tor beda idealne. jak ich stan jest
ok to bedziesz na pewno zadowolony.... moze ma tez wolne gwintowane mcpersony :]CHRZANEK - Czw 18 Cze, 2009 Ma się to tak że zrobimy zdjęcia w przyszłym tygodniu i będziesz mógł sobie wybrać które będziesz chciał.
Są czyste, nie ciekną i sa opisane.
Foty z dziś (sory za bałagan)
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]k-mart - Czw 18 Cze, 2009 Czemu ten pug jest pucharowy?
Przez zapinki na masce?Mick - Pią 19 Cze, 2009 jest pełną pucharówką, z tego co się dowiedzieliśmy był złożony dla kogoś kto swoją wydachował i miał dalej jeździć właśnie tą, ale sponsorzy nie dopisali i samochód nie wyjechał na trasy rajdów.
ma kubły sparco peugeot sport, klatkę Devil, silnik N grupowy (wszystko Peugeot Sport), rozpórkę OMP, zapinki przód i tył, system gaśniczy i wiele innych...
samochód wart tej kasy na pewnoKoto - Pią 19 Cze, 2009 Jakby szło 2 pucharówki to chętnie pobiorę
Coś więcej na temat sprężyn da radę?
Tarcze seryjne?Mick - Pią 19 Cze, 2009
Koto napisał/a:
Jakby szło 2 pucharówki to chętnie pobiorę
Coś więcej na temat sprężyn da radę?
Tarcze seryjne?
więcej info w przyszłym tygodniu,
raczej na sztuku pucharówek nie będziemy sprzedawać.
lepiej zawsze brać komplet skoro to taki chodliwy towar Koto - Pią 19 Cze, 2009 Ale kiedy mi tylko 2 brakuje do szczęścia Gdyby przypadkiem gdzieś się dwie osamotnione sztuki zawieruszyły...
Z tarczami czy sprężynami się mi nie pali więc spokojnie czekam na info.grzech - Pią 19 Cze, 2009 ja bym sie pisal na komplet zawieszenia jesli jest w znosnym stanie (asfalt) + sprezyny razem z talezykami - taki setup pod seryjne kolumnyBad-i - Pią 19 Cze, 2009 to co Marcel - bierzesz ??Stf - Pią 19 Cze, 2009 jakie moce miały pucharówki ? i czy była szpera ?106 - Pią 19 Cze, 2009
Stf napisał/a:
jakie moce miały pucharówki ? i czy była szpera ?
szpery nie bylo
moc z kitem od 110 - do 130... mocne mialy tez 125. 130 mial chyba grzyb.Mick - Pią 19 Cze, 2009 tą sprawdzimy jaką ma moc...
w każdym razie są dwa komputery Peugeot Sport-a, porównamy jakie ma na nich moce.martin.h - Pią 19 Cze, 2009
Mick napisał/a:
tą sprawdzimy jaką ma moc...
w każdym razie są dwa komputery Peugeot Sport-a, porównamy jakie ma na nich moce.
Kolega kupił do swojego Rejlaka pucharowego kompa i... różnicy nie widzi. Nie mierzyliśmy go jeszcze na hamowni, ale porównamy, aczkolwiek podejrzewam, że bez pucharowego wałka nie ma co liczyć na przyrost większy niż 5 KM.CHRZANEK - Pią 19 Cze, 2009
martin.h napisał/a:
podejrzewam, że bez pucharowego wałka nie ma co liczyć na przyrost większy niż 5 KM.
Jestem podobnego zdania.
Ale powinien się wyżej kręcić przynajmniej...