MotorSport - NIEDZIELA 21 czerwca LOEB i SORDO na KAROWEJ
Mick - Pią 19 Cze, 2009 piket, postaram się zabrać!PieQt - Pią 19 Cze, 2009 to ja przypomnę się jeszcze, może na rajdzie polski będzie słońce - koszulki będą jak znalazłAnonymous - Pią 19 Cze, 2009 Ja tez poproszę o koszulkę albo chociaż o wzór koszulki to na polskim podejdę sie przywitam np . MoRToN - Nie 21 Cze, 2009 w pizdu zapomniałem 106 - Nie 21 Cze, 2009 to chyba popisowy przejazd dr prof ch...
mmmmm
PieQt - Nie 21 Cze, 2009 miło było spotkać Vlodarskiego - sms z takich ciekawszych: czy to ty stoisz metr ode mnie i nie wiesz, że jestem koło ciebie
dziękuję Micowi za przekazanie koszulek
wolałbym, żeby Sordo i Loeb wsiedli do C2 i pojechali na czas zamiast wozić V(C)IPYŁukaszS3 - Nie 21 Cze, 2009 Myślałem że na tą okazję zrobią rajdówki w asfaltowej specyfikacji... A trochę szkoda...k-mart - Nie 21 Cze, 2009 Chrzanek, jestem z Ciebie dumny!
Oba przejazdy mistrz w Twoim wykonaniu! grzech - Nie 21 Cze, 2009 wlasnie, jechali na szutrowkach i szutrowym zawiasie ... a sordo wywinal obertasa za pierwszym razem jak wszedl na kostke z asfaltu, bujnelo go raz w jedna raz w druga i za trzecim razem nie dal rady skontrowac i go obrocilo tuz za mostkiem Rudello - Pon 22 Cze, 2009 Dobre show, dobrze zorganizowane... Ale jednak barborke fajniej sie oglada..
Choc redbulle postawily mnie na nogi po sobotnim upodleniu sierasta - Pon 22 Cze, 2009 Było spoko Bad-i - Pon 22 Cze, 2009
rasta napisał/a:
Było spoko
Sebastien do mnie dzwonił, powiedział ze na dojazdówce walnąl go jakis srebrny focus Vlodarsky - Pon 22 Cze, 2009
PieQt napisał/a:
miło było spotkać Vlodarskiego - sms z takich ciekawszych: czy to ty stoisz metr ode mnie i nie wiesz, że jestem koło ciebie
zbieg okoliczności dobry był
Mi się podobało BYŁEM Z ŻONĄ M - Pon 22 Cze, 2009
Vlodarsky napisał/a:
BYŁEM Z ŻONĄ
rasta - Pon 22 Cze, 2009
Bad-i napisał/a:
Sebastien do mnie dzwonił, powiedział ze na dojazdówce walnąl go jakis srebrny focus
Tak się składa, że byłem rowerem , a to nie był focus tylko mondek Sordo się nie zna