To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Pytanie o logowanie

Anonymous - Czw 11 Maj, 2006

auto bylo niebieskie?
mam numer jak na zdjeciu - na drzwiach i taka miniaturke na klapie po lewej stronie, ale bemowo mnie dzisiaj nie widzialo :/ rzadko mnie widuje ale dzisiaj tymbardziej bo dopiero teraz wieczorem troche jezdzilem... te numery dosc popularne sie zrobily ostatnio.... z 01 znajomi mi mowia ze jezdza czerwone dwa miniaki jeden cooper ale ten zwykly a drugi S z szachownica na dachu.... Ja mam 01 bo to byl pierwszy egzemplaz w wawie po liftingu czyli 170KM i inna skrzynia. Plus, jestem namber łan :056: :577: numer raz zawsze spoko :D

ps. za mna bys nie jechal za dlugo :D ;)

Michał - Czw 11 Maj, 2006

jechałem nową m5 wiec jakos dawałem rade.
Tamten miał jeszcze niebieskie naklejki bawaria motors takie male z tyłu.

Anonymous - Czw 11 Maj, 2006

a to pardon :D
anjas - Pią 12 Maj, 2006

może ktoś ci podpiernicza samochód i jeździ po warszawie ;)

Mojemu wujkowi kiedyś (w latach 70-tych) sąsiad co noc spod bloku podpierniczał syrenę i jeździł na "łepki" (nie było taksówek to ludzie tak dorabiali). Gość był bardzo pożądny bo zawsze zatankował furę i nie zostawiał po sobie żadnych śladów.
Wujek się zorientował dopiero po roku, jak się okazało, że przez rok jego samochód zrobił 30 tysięcy kilometrów, a wujek tylko raz na jakiś czas jeździł nim z Woli na lotnisko... :D :D :D

Anonymous - Pią 12 Maj, 2006

no to wujek byl mocny gosc ze w latach 70 mial skarpete... to tak jak dzisiaj miec jakies wlasnie M5 albo nawet M6. Ten poziom lansu :D a swoja droga to wiem ze ktos mnie nasladuje - tez niebieski, tez Ska, ale sprzed liftingu z bialymi lampami, bez numerow. strasznie duzo miniakow sie w tym sezonie zrobilo :560: kiedys kierowcy MINI sie pozdrawiali przy mijaniu i sie wszystkich znalo... a teraz... czas umierac... :570:
Michał - Pią 12 Maj, 2006

JIMEK napisał/a:
latach 70 mial skarpete

Cytat:
Ten poziom lansu

hahahahhaha :564: dobre :D

saxorulez - Pią 12 Maj, 2006

JIMEK napisał/a:
kiedys kierowcy MINI sie pozdrawiali przy mijaniu i sie wszystkich znalo... a teraz... czas umierac... :570:

ja znam wszystkich od saxo - łatwo nas poznać.. gubimy częsci w czasi ejazdy :)

Anonymous - Pią 12 Maj, 2006

:D i wszyscy jestescie na tym forum, ale to szczegol :D
anjas - Pią 12 Maj, 2006

Michał napisał/a:
Ten poziom lansu

Prawdziwy lans to się zaczął później, jak na przełomie 70/80 wujek strzelił sobie mercedesa, którego po roku czy dwóch zamienił na forda capri... Jak z nim jechałem, to byłem dumny jak paw! ;) :D
Zresztą capri podobają mi się do dzisiaj.

Swoją drogą, tych samochodów po skarpecie pilnował już chyba lepiej... :D

nox - Pią 12 Maj, 2006

capri capri ?? :D moja miłosć od małego :) najpiękniejszy najlepszy pojazd 4 k ołowy na tym świecie :) jak można wiedzieć jakia wersja mk1 ? mk2 , mk3?? z r4 ? v4 ? z v6?? :D
anjas - Sob 13 Maj, 2006

Miał MkII, z jakimś małym silnikiem - chyba 1,6 albo 1,7 (nie wiem czy takie były). Pamiętam jak pierwszy raz przekroczyłem z nim magiczną barierę 120km/h - wydawało mi się wtedy że lecimy :D