kubas - Śro 24 Cze, 2009 tak stejdz z wahaczami będzie na pewno spoko zobaczymy co zdziała ten przedni jak będzie źle to wrzucę z powrotem ten cienki jak będzie dobrze to będziecie błagali o wybaczenie mi - Śro 24 Cze, 2009 szczerze mówiąc nie wiem jak się prowadzi Twój pug, wyczuj to sam najlepiej; u mnie na pewno (na fabrycznych stabi z gti, ale z przesuniętym do przodu środkiem ciężkości) nieco (nieco!) grubszy przód by poprawił czasy.kubas - Śro 24 Cze, 2009 hmmmm dosc mocno sie wygina samochod. ale tak to w zakrecie jesli go nie sprowokuje to nie jest ani pod ani nad sterowny Na pewno bardzooooooooooooo brakuje tego negatywu z przodu lenny - Śro 24 Cze, 2009
kubas napisał/a:
cięki
kubas - Śro 24 Cze, 2009
lenny napisał/a:
kubas napisał/a:
cięki
to sie nazywa oskar mode: on Tomcat - Śro 24 Cze, 2009
kubas napisał/a:
hmmmm dosc mocno sie wygina samochod. ale tak to w zakrecie jesli go nie sprowokuje to nie jest ani pod ani nad sterowny Na pewno bardzooooooooooooo brakuje tego negatywu z przodu
Jeśli idziesz w charakterystykę typowo torową to plan jest raczej dobry, tylko że gdzie tak na prawdę to wykorzystasz... ? Spróbować zawsze można, najwyżej przedni zamienisz spowrotem na serie gti, tył grubszy i będziesz robił tak: http://www.youtube.com/watch?v=JQMQkMvRG3Ikubas - Śro 24 Cze, 2009 ee no jak gdzie na torze Tomcat - Śro 24 Cze, 2009 Jak będziesz miał pod machą Mi16 to zrozumiem sens torowego zawiasu, narazie nie kubas - Śro 24 Cze, 2009 a ja widze teraz bardziej sens widze wiekszy sens w inwestowaniu w zawias i opony niz w silnik....
na kretym torze moc nie jest potrzebna az tak... co chyba udowodnilem w sobote...Tomcat - Śro 24 Cze, 2009 Ja nie mówię o tym że inwestowanie w zawias jest złe, bo sam jeżdżę silnikiem serią, a robię zawias, tylko taka charakterystyka... Z tym że cholera wie co z tego wyjdzie, może będzie w sam raz.Jacek - Czw 25 Cze, 2009 wyjdzie na to jak pisałem na początku hehe, chyba że odczujesz mega różnicę i będzie git. ja na twoim miejscu nie brał bym pod uwagę czy tor czy sror, poprostu rób i próba. przypasi to git, jak nie to wydupc to i tyle..:) sam ocenisz i nie pytaj się o wszystko bo to nie zawsze wychoszi