Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [zakup grupowy] z oferty Kam Racing
Bart - Czw 09 Lip, 2009
martin.h napisał/a:
bart napisał/a:
transport się jakoś ogarnie
How much?
myślę, że jeśli nie będzie tego więcej niż powiedzmy metr sześcienny i 100kg to zmieścimy się w 300-500złLoko - Czw 09 Lip, 2009 Dodaje linka, dla mnie te oto sprężynki:
Model: Faulk250-155
Obniżenie -35mm
myślę, że jeśli nie będzie tego więcej niż powiedzmy metr sześcienny i 100kg to zmieścimy się w 300-500zł
Ale bardziej 300 czy 500, bo ja mam wysyłkę samego wydechu za 45 funtów, a taki dolocik, przewody czy sprężyny może Angole upchną do środka Tomcat - Czw 09 Lip, 2009 Mnie interesują te dwa rozpórexy:
Jeśli ktoś jeszcze coś chce to proszę się dopisać, ale w takim schemacie jak ja to zrobiłem, daję czas do jutra wieczorem, w poniedziałek rano idzie zapytanie.fydi - Sob 11 Lip, 2009
ŁukaszS3
- Goodridge Braided Brakeline Kits -> http://www.kamracing.co.u...allye-1385.html
I pytanie: czy te przewody będą również pasowały do przednich zacisków z 206 jak zrobię swapa? I jaka jest różnica między tymi a tymi co zamówił Niemy?Loko - Nie 12 Lip, 2009 Tak będą pasowały, u siebie mam założone zaciski z 206 i są one założone na seryjnych przewodach z VTS'a więc jeśli seryjne pasowały pod zacisk z 206 to i goodridge będą martin.h - Pon 13 Lip, 2009 Mail poszedł, teraz czekam na odpowiedz w sprawie całkowitego kosztu wysyłki.106 - Pon 13 Lip, 2009
Loko napisał/a:
Tak będą pasowały, u siebie mam założone zaciski z 206 i są one założone na seryjnych przewodach z VTS'a więc jeśli seryjne pasowały pod zacisk z 206 to i goodridge będą
4tl brembo tez maja ten sam gwint wiec mozna inwestowac przyszlosciowo...