To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [TRACK DAY] wakacyjne upalanie Ułęż 12.07.2009

Anonymous - Czw 09 Lip, 2009

No nareszcie cos zaczyna sie dziac na torze
M - Czw 09 Lip, 2009

300 to bardzo malo jak na taki tor i super sprawa tak sobie mysle, nawet pomimo tych 350km,
Rabarbar w wolnej chwili zalozylbys watek - byłoby zacnie

Marek23 - Czw 09 Lip, 2009

eM napisał/a:
Rabarbar w wolnej chwili zalozylbys watek - byłoby zacnie

popieram

Greg - Czw 09 Lip, 2009

eM napisał/a:
Greg napisał/a:
1. Skoro będą też motocykle to może być ciasno. Ciasno=mniej jazdy. :P
2. 200zł za samą jazdę bez instruktora? Chyba średnio się opłaca. U Wróbla za taką samą kasę jeździsz za każdym razem z jakimś instruktorem. I to daje duuuuuuużo.

Greg, to nie jest temat do komentowania czy jest za tanio czy za drogo. Jak dla Ciebie to za duzo to musisz pomyslec nad lepiej platna praca.

Nie jest to dużo ani za dużo. Nigdzie tak nie napisałem. Natomiast zauważ, że porównałem to do imprez Wróbla gdzie w cenie masz instruktorów, a to już przedstawia większą wartość. I wartościując Wróbel > racing.pl :)

M - Czw 09 Lip, 2009

Greg, ja rozumiem, jednak nie jest to topic do dyskusji ani do porównywania co jest tańsze a co droższe.
Jest impreza, jest cennik, chcesz to jedziesz, nie chcesz nie. To nie jest allegro tylko dział MOTORSPORT.
Jak wiadomo te zabawy nie są tanie a życie jest trudne i nie glaszcze nas.

Jacek - Pią 10 Lip, 2009

eM napisał/a:
życie jest trudne i nie glaszcze nas.

popieram

Bartli - Sob 11 Lip, 2009

Ktoś wie jak wygląda płatność na tej imprezie? Przy bramie się płaci?
M - Sob 11 Lip, 2009

teraz to juz pewnie tylko u organizatora, jest telefon podany,
impreza jest kameralna wiec mysle ze oplaty tez bedą takie

M - Nie 12 Lip, 2009

Jestem juz na miejscu.dojazd blyskawiczny,pogoda mega.Jest duza przewaga moto.Swietne odcinki do upalanie,robilem male zapoznanie.zaraz pewnie bedziemy jezdzic.Organizator jest podobny do adamanta :D
Anonymous - Nie 12 Lip, 2009

Jak jest podobny to start za 5 dni ;D :rotfl:
Vlodarsky - Nie 12 Lip, 2009

No więc czekamy na zdjęcia :faja:
M - Nie 12 Lip, 2009

Mam troche fotek ale glownie upalałem i dopiero wrocilem i padam na ryja.
Stf - Pon 13 Lip, 2009

i jak było ?? dawaj, dawaj!
M - Pon 13 Lip, 2009

Bylo mega, najlepsze jest to ze była to głownie impreza moto ze wzgledu na niĸle zainteresowanie posiadaczy 4 kółek. Na lotnisko dojechalem po troche wiecej niż godzinie spacerowej jazdy. Byłem tam przed 11-stą. Zaczelismy jezdzić około 13stej, były 3 auta, Ja, outback i rajdówka saxo :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Tor bardzo szybki, miejscami kończyła mi się trójka, w szykany ładowałem się 120-140. Tor bardzo mieszany, techniczny, troche prostych, troche bardzo szybkich łuków. Na starcie była wyfrezowana część asfaltu jako odcinek poslizgowy ale ja omijałem bo nie bardzo mi sie chcialo upalać po sypkim :)
Pomiaru czasu nie było za to pełny luz i caly tor praktycznie dla siebie, zrobilem 50km az szkonczyło mi się sprzegło. Smigalismy na dochodzenie z subaru, super sprawa jak ktos z tylu podnos Ci ciśnienie :)
Honda spisała sie wyjatkowo dobrze, po wyciagnieciu całego srodka jezdzi jak gokart i jestem bardzo z niej zadowolony. Z racji mniejszej wagi hamowanie tez sie poprawiło.
Koszt imprezy był mocno zmniejszony bo nie było pełnego odcinka 3km tylko jakieś 2 (z nawrotką zapewne 4 ;) ). z racji ze miażdząco przeważały motocykle.
Konfiguracja toru jazdy była taka:

http://img195.imageshack....12lipca2009.jpg

Tutaj troche fotek ale głownie moja hanka na nich, niewiele widac. Mam film z onboarda z reki ale go nie wkleje :D :D

http://picasaweb.google.c...651217529476114

Za to nagrywalismy onboard z rajdowego saxo i jak tylko bede mogl to go wstawie .

Całościowo bardzo mi się podobało, wiem ze bedzie taka sama impreza we wrześniu z żarełkiem i w przerwie z oglądaniem F1 - nie jestem jakims fanem F1 ale to fajna opcja.