Techniczne - [kłeszczon] Jakie sprzeglo do sporta??
Anonymous - Pon 10 Sie, 2009 Barejka, nawet nie mów mi tak, że to skrzynia - powtarzam sobie, że to NIEMOŻLIWE Młody Papież - Pon 10 Sie, 2009 kto to jest ten "kleszczon"?Barejka - Pon 10 Sie, 2009 Mr Lucky 13, kiedys mnie tak pocieszyl mnie poj mechanik, dzwoni do mnie i mowi ze ma dobra wiadomosc, polos jest dobra, poszedl mechanizm roznicowy w skrzyni ale sie ucieszylem Anonymous - Wto 11 Sie, 2009 Barejka, to rzeczywiście miał dobrą wiadomość - mam nadzieję, że ja dzisiaj też nie usłyszę takiej "dobrej" wiadomości... Póki co Anonymous - Wto 11 Sie, 2009 Sprzęgło to kapeć nie ma co ratować - jest na gwarze jeszcze myślicie, że wysyłka do producenta i czekanie na opinie jest warte świeczki...? MoRToN - Wto 11 Sie, 2009 Moze kup nowe a walcz o zwrot kasy za to ?Anonymous - Wto 11 Sie, 2009 chyba tak właśnie zrobię, bo lawet furę ponad 50km to mi się średnio opłaca, chociaż dzwoniłem przed chwilą do warsztatu to mówili, że problem jest z jakimiś widełkami <??????>Barejka - Wto 11 Sie, 2009 zapewne to w czym siedzi lozysko oporoweStacho - Wto 11 Sie, 2009 a może Exedy ?Anonymous - Wto 11 Sie, 2009
lecz dopiero sprawdziłem i zobaczyłem że do tego o to modelu nie jest produkoane Anonymous - Wto 11 Sie, 2009
Panowie o co chodzi z tymi widełkami...?Anonymous - Wto 11 Sie, 2009 może ze z Igły Widły robisz ?bizon - Wto 11 Sie, 2009 widlami sie latwiej sprzeglo wyjmuje anjas - Wto 11 Sie, 2009
Mr Lucky 13 napisał/a:
Panowie o co chodzi z tymi widełkami...?
moim zdaniem gośc nie wie jakie widełki cenowe krzyknąc za naprawę. Czy pomiędzy tysiąc a 2 tysie, a może widełki pomiędzy 2 a 3 tysie.