HydePark - Ściągalność mandatów kredytowych z Grecji
CHRZANEK - Pią 10 Lip, 2009
k-mart napisał/a:
pojdziesz siedziec za to!
Idziesz do więzienia.
Nie przechodzisz przez start, nie otrzymujesz 15,000$...Michał - Pią 10 Lip, 2009 pochwal sie lepiej ile tam dostałeś
bo nie widać na focie martin.h - Pią 10 Lip, 2009
CHRZANEK napisał/a:
k-mart napisał/a:
pojdziesz siedziec za to!
Idziesz do więzienia.
Nie przechodzisz przez start, nie otrzymujesz 15,000$...
Anonymous - Pią 10 Lip, 2009 no co 390eurasków za niezapięte pasy dzik - Pią 10 Lip, 2009 W Polsce dobrze sciagaja od zagranicznych.
Jak mi folksdojcz wjechal w dupe po przyjezdzie policji machal paszportem rzeszy, powiedzieli ze w takim wypadku 500PLN placi w gotowce na miejscu, ew areszt i sprawdza czy przypadkiem polskich papierow nie ma, machanie obcym jest wtedy chyba malo legalne Stf - Pią 10 Lip, 2009
Marcel 08 napisał/a:
no co 390eurasków za niezapięte pasy
ile kurfa ?? czysta dzieńdziesiont ??GeKo - Pią 10 Lip, 2009 Ostatnio przeglądałem mandaty za różne wykroczenia w Europie, to PL są one jedne z najniższych, nawet przy takich krezusach jak Rumunia czy Bułgaria. Takze nie mamy tak źle Marek23 - Pią 10 Lip, 2009
GeKo napisał/a:
Ostatnio przeglądałem mandaty za różne wykroczenia w Europie, to PL są one jedne z najniższych, nawet przy takich krezusach jak Rumunia czy Bułgaria. Takze nie mamy tak źle
To prawda,mamy niskie mandaty, a jak chcieli podwyższyc to Kaczor się sprzeciwił. Czasem go lubię iQ - Pią 10 Lip, 2009 Ja dostalem w hiszpanii mandat na 450e za wyprzedzanie na linii ciaglej Anonymous - Pią 10 Lip, 2009
Stf napisał/a:
Marcel 08 napisał/a:
no co 390eurasków za niezapięte pasy
ile kurfa ?? czysta dzieńdziesiont ??
no MoRToN - Pią 10 Lip, 2009 Anonymous - Pią 10 Lip, 2009 Burżuj Mnie nie stac na tak drogie Mandaty ŁukaszS3 - Pią 10 Lip, 2009 Ja mam dwa mandaty nie zapłacone w Czechach razem 3000 koron i co jakiś czas przychodzi mi pismo razem z druczkiem do banku z wezwaniem o zapłacenie. Nawet coś tam o areszcie pisze Michał - Pią 10 Lip, 2009 jest napisane ...
Jacek - Pią 10 Lip, 2009 ŁukaszS3, daj dres to będę jakieś pakiety podsyłał jak cię wsadzą