Vlodarsky - Nie 12 Lip, 2009 Ja bym się ze.srał ze strachu. Gratuluję zimnej krwi. Boje się czubów...M - Nie 12 Lip, 2009 Bart, ja bym do tego typa powiedział
"SSIJ pałe cyganski psie"
GeKo - Nie 12 Lip, 2009 Dobra, a teraz najważniejsze pytanie?
Czy miał spinnery ?strick - Nie 12 Lip, 2009
p106rallye napisał/a:
W Mikołowie podobno sami cyganie mieszkają
W odróżnieniu od ligockich złodziei Michał - Pon 13 Lip, 2009
Cytat:
Czy miał spinnery ?
ojayebie
haahhahahahhahahahahahahahahahhah
mistrz OSKAR - Pon 13 Lip, 2009 KUrwa co za historia
Ale najwazniejsze zes caly i zimna krew byla
Ja w wawce kiedys mialem tak,ze jakiegos suva pojechalem a tam chyba jakies makarony czy kebaby czy cholera wie co za pozywienie.No i na swiatlach typ do mnie:
T:Te polaczek,a wpierdool to ty chcesz??
ja na to,zeby wyluzowal poslady i ze tylko jedziemy sobie spokojnie.Ale cos dalej burczeli.Na szczescie zielone i spierdzielilem
Bo najwazniejsza zasada przy aferze:zdejmujesz plecak,pod pache i dzida Barejka - Pon 13 Lip, 2009
OSKAR napisał/a:
kurcze co za historia
Ja w wawce kiedys mialem tak,ze jakiegos suva pojechalem a tam chyba jakies makarony czy kebaby czy cholera wie co za pozywienie.No i na swiatlach typ do mnie:
T:Te polaczek,kebab czy frytki?
Michał - Pon 13 Lip, 2009
Cytat:
kurcze co za historia
T:Te polaczek,do ręki czy na wynos ?
OSKAR - Pon 13 Lip, 2009 Jacek - Pon 13 Lip, 2009 dla załagodzenia sytuacji mogłeś mu puścić coś takiego, może by się podjarał, co za szajs
http://www.youtube.com/watch?v=ODkPs9HiWNUfydi - Pon 13 Lip, 2009 może spodobałeś się mu i chciał Cię porwać? Bart - Pon 13 Lip, 2009 jakby ktoś szukał emocji - to ten navigator:
a tak wyglądała delta:
michool_vt - Pon 13 Lip, 2009 ja bym wysiadł i zapi.erdolił mu w ryj
albo nie
generalnie mam małą tolerancje do takich frajerów, dobrze że skonczylo sie na "wymianie poglądów" 106 - Pon 13 Lip, 2009
michool_vt napisał/a:
generalnie mam małą tolerancje do takich frajerów
kompletnie nie wiem o co ci chodzi
nox - Pon 13 Lip, 2009 Pajace ale co zrobisz kozaczyć nie ma sensu bo co mu powiesz jak ci przyłoży nóż albo co gorsza spluwę , Bart nieźle ogarnąłeś sytuacje oby jak najmniej takich Kretynów na ulicy .