HydePark - Moja zabawka jest lepsza, nie bo moja bo...
M - Pon 20 Lip, 2009 podobno na honde nie mozna nic powiedziec...
a tu powiedz tylko cos na france od razu powstaje rząd bojówkarski,
mabza już wykończyliście, dajcie spokoj i wrzuccie na luz k-mart - Pon 20 Lip, 2009 Swiat motoryzacji zaczal sie na renault i na renault sie skonczy.
Fakt, ford byl pierwszy, ale jak widac jedyny model ktory niszczy wszystko i wszystkich to cosworth kabryjo, reszta to feler inzynierski.Anonymous - Pon 20 Lip, 2009 Są różne prawdy
Jak widzicie mam dystans do tematu więc oczywiście bez obiektywnych porównań nie chcę za bardzo wdawać się w dyskusję.
Filmik z RSem i clio nie powinien być IMO wyznacznikiem, poczekajmy na czasy z torów Top gear, DSF, itp.
Czy zgodzicie się, że nowe Clio RS przejedzie pod Stigiem tor w czasie zbliżonym do RSI?
A jest to około 1,32s.martin.h - Pon 20 Lip, 2009 Jak to mówią każdy chwali swoje.
RSSSS, może mnie nie polubisz za tą wypowiedź, ale piszę zawsze prawdę.
Focus jest szybkim samochodem, ale jest strasznie ciężki. Z tego co mi wiadomo to waga jest porównywalna z nowymi Evo i STI. A to całkiem sporo jak na przednionapędowe auto (tylko przednionapędowe). Jest to auto, którym można szybko pojechać, ale bardziej jest to auto dla szpanu i lansu (podobnie jak wszystkie AMG, M-Power, niestety także nowe STI i Evo). Choć ci ostatni mają w swojej ofercie hardcore'owe wersje - odpowiednio Spec C (niestety niedostępne w Europie) i RS. Na tor większośc ludzi wybierze Meganę, bo:
a) jest lżejsza (patrz co powiedział kilkadziesiąt lat temu konstruktor Lotusa Colin Chapman)
b) szybkim sposobem moc można podnieść do poziomu 300 KM
c) jest już fabrycznie przystosowana do szaleństw po torze (klatka, kubły, pasy itp.)martin.h - Pon 20 Lip, 2009
RSSSS napisał/a:
poczekajmy na czasy z torów Top gear, DSF, itp.
Przecierz Stig już jeździł oba autami, Megana była szybsza o ok. 1 s.Michał - Pon 20 Lip, 2009 mimo że martin to metalowiec, to prawi dobrze
peace !!Anonymous - Pon 20 Lip, 2009 Martin, dlaczego miałbym kogoś nie lubić za "w końcu" obiektywną wypowiedź!
Podałeś fakty i nich się trzymajmy.
Nie gdybajmy na bazie jakiś filmików.Anonymous - Pon 20 Lip, 2009
martin.h napisał/a:
RSSSS napisał/a:
Przecierz Stig już jeździł oba autami, Megana była szybsza o ok. 1 s.
Dyskusja była o clio RS, a tego auta jeszcze w top gear nie byłokubas - Pon 20 Lip, 2009 martin wyjdziesz za mnie ?Michał - Pon 20 Lip, 2009
RSSSS napisał/a:
martin.h napisał/a:
RSSSS napisał/a:
Przecierz Stig już jeździł oba autami, Megana była szybsza o ok. 1 s.
Dyskusja była o clio RS, a tego auta jeszcze w top gear nie było
i dobrze bo Top Gear to raczej nie jest program któremu można zaufać.
Był test w jakimś innym , ang porgramie, i tam rs nie mógł odjechać cliok-mart - Pon 20 Lip, 2009 nie lubie top geara, clarkson n.p. wogole nie zna sie na samochodach.
Tiff powinien pojechac taki test.Anonymous - Pon 20 Lip, 2009 Czyli R26R też nie może odjechać clio sport?
Jak tak twierdzicie to szanuję to!Anonymous - Pon 20 Lip, 2009
k-mart napisał/a:
nie lubie top geara, clarkson n.p. wogole nie zna sie na samochodach.
Tiff powinien pojechac taki test.
Czasy na torze kręci Stig, czyli pewnie jakiś emerytowany kierowca wyścigowymichool_vt - Pon 20 Lip, 2009
Michał napisał/a:
tam rs nie mógł odjechać clio
http://www.youtube.com/watch?v=Ae4RqTW5UDU
RSSSS, to cale pitolenie to przez to ze ty masz rs'a a my nie Anonymous - Pon 20 Lip, 2009 Może niech mod wydzieli temat i podyskutujemy sobie!
Ale rzeczowo! Ok?