To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Kulturka - [impreza] WOJNA O KDT - Warszawa centrum

Jakarti - Wto 21 Lip, 2009

gaugan napisał/a:
qrwa, wjechac tam czolgami i zrownac to z ziemia razem z tymi zasranymi pseudo kibolami xD

moze to niepopularne ale uwazam podobnie..
Marcinek jak zawsze dosc zdecydowany osąd :D

Cartoon - Wto 21 Lip, 2009

Umowę wynajmu mieli do końca 2008...
Widzieli, że mają wypier*alać stamtąd, więc dali by sobie spokój z tą szopką ;/

OSKAR - Wto 21 Lip, 2009

NIEZLA ZADYMA TAM JEST ;/

ZNAJOMY DZWONI I MOWI,ZE JEGO CHCIELI POBIC,BO CHCIAL PRZEJECHAC JAK BLOKOWALI MARSZALKOWSKA ;/

ZENADA WSZYSTKIM POWINNI WPIERDOLIC SPORE GRZYWNY!!!!

Michał - Wto 21 Lip, 2009

ja to żałuje.
Jednak KDT to były markowe butiki. Dolcze Kabana, Dolcze Vita, Gotje, Otkitir . Te mniej markowe jak najek, abibas czy buma.
To było miejsce gdzie zbierała się smietanka warszawy, sami inteligenci, myśliciele i reformatorzy.

Młody Papież - Wto 21 Lip, 2009

jak rano oglądałem na tvn24 to stwierdziłem, że konkretna wieś sie porobiła...

...ale teraz zaczyna się robić ciekawie :rotfl: :rotfl: :rotfl:

OSKAR - Wto 21 Lip, 2009

tym bardziej,ze maja w chu.j lokali z urzedu.

bo miasto w calym centrum wypowiadalo nawet innym lokale zeby przygotowac dla ludzi z KDT za bardzo male pieniadze.

To jest smieszne i zalosne.

Wyrok to wyrok.Kurna kilka lat temu powinni to zamknac!!!

Wlacznie TVP INFO najlepiej relacjonuja poki co.

PiTT - Wto 21 Lip, 2009

zajebałbym chyba jakby jakiś wieśniacki kutas próbował mi coś zrobić albo dotknął auta
niestety trzeba to powiedzieć wprost, całe te KDT to w 90% zbiorowisko buraków i cwaniaków, Ci co chociaż raz byli to wiedzą o czym mówię
zasada taka sama jak u nich na wsi, bierzesz sztachetę i napierdalasz :crazy:

OSKAR - Wto 21 Lip, 2009

Jeeeaaa.

Jest info,ze wszyscy uczestnicy placa za akcje policji!!Obciąża spolke KDT za straty i pewnie beda sciagac.
Zaplaca za straty wszystkie jakie ponioslo miasto.

Młody Papież - Wto 21 Lip, 2009

będzie płacz i lamet... wszystko przecież nagrywane milionami kamer
OSKAR - Wto 21 Lip, 2009

Nie jesty mi nikogo szkoda.Pieprzyc ich powaznie.Mieli na wszystko czas od poczatku roku i mieli to w dupie naucza sie czegos.Bo to jest zenada,kurna materialisci pierprzeni.

Zadymy w miescie zrobili bo kurna nie chcialo im sie zmienic miejsca pracy mimo,ze mieli mozliwosci.

PiTT - Wto 21 Lip, 2009

to co jedziemy im doyebać?!
:jupi:

Greg - Wto 21 Lip, 2009

Oni się bawią z tym KDT od dawna zamiast zrobić coś raz a dobrze. Dzierżawa wypowiedziana, krótki termin na wyprowadzke. Jak nie to po prostu powinni zacząć to rozzbierać na koszt KDT, później wystawić im na to fakture. :) Tak na luzaku, nie pytać, nie prosić, wejść po swoje i pozamiatać :)

A u nas się pie.rdo.lą jak z jajkiem, polityka, pr, media, sra.nie po ścianie - każdy aby tylko wizerunku swojego nie pogorszyć to sie boi sowczo dotknąć tego gó.wna patykiem...

OSKAR - Wto 21 Lip, 2009

Ja bardzo chetnie ;d ;d

Nawet przed policja stane :) :)

A dziwi mnie to,bo prawda jest taka,ze wiekszosc ludzi ma podobne zdanie zeby WYPIEPRZALI a kurna nikt nic nei robi!!!przeciez jakby sie zebrali to raz dwa by byl spokoj.

Teraz w TV piprza o poszkodowanych.Ech wsyd po prostu!!!

PiTT - Wto 21 Lip, 2009

ale byłby dym jakby zebrały się 2 grupy
zwolenników i przeciwników
wojna na ulicach ;D

Greg - Wto 21 Lip, 2009

Sranie. Powinno się przy okazji takich sytuacji "kryzysowych" wyłączać nasze pożal się Boże media... Pier.dolenie kota za pomocą młota. Panikują, lamentują, robią sensację i są przyjacielami poszkodowanych. Smiech na sali. Pieć minut później mówią zę warszawa jest zacofana, nie am metra, hoteli, biurowcow, muzeów i nic nie budują. Ha ha ha. W rozsądnie zarządzanym kraju/mieście już dawno by wypi.eprzyli te baraki z centrum i zrobili tam coś porządnego.