Kulturka - [impreza] WOJNA O KDT - Warszawa centrum
Jakarti - Wto 21 Lip, 2009
gaugan napisał/a:
qrwa, wjechac tam czolgami i zrownac to z ziemia razem z tymi zasranymi pseudo kibolami
moze to niepopularne ale uwazam podobnie..
Marcinek jak zawsze dosc zdecydowany osąd Cartoon - Wto 21 Lip, 2009 Umowę wynajmu mieli do końca 2008...
Widzieli, że mają wypier*alać stamtąd, więc dali by sobie spokój z tą szopką OSKAR - Wto 21 Lip, 2009
NIEZLA ZADYMA TAM JEST
ZNAJOMY DZWONI I MOWI,ZE JEGO CHCIELI POBIC,BO CHCIAL PRZEJECHAC JAK BLOKOWALI MARSZALKOWSKA
ZENADA WSZYSTKIM POWINNI WPIERDOLIC SPORE GRZYWNY!!!!Michał - Wto 21 Lip, 2009 ja to żałuje.
Jednak KDT to były markowe butiki. Dolcze Kabana, Dolcze Vita, Gotje, Otkitir . Te mniej markowe jak najek, abibas czy buma.
To było miejsce gdzie zbierała się smietanka warszawy, sami inteligenci, myśliciele i reformatorzy.Młody Papież - Wto 21 Lip, 2009 jak rano oglądałem na tvn24 to stwierdziłem, że konkretna wieś sie porobiła...
...ale teraz zaczyna się robić ciekawie OSKAR - Wto 21 Lip, 2009 tym bardziej,ze maja w chu.j lokali z urzedu.
bo miasto w calym centrum wypowiadalo nawet innym lokale zeby przygotowac dla ludzi z KDT za bardzo male pieniadze.
To jest smieszne i zalosne.
Wyrok to wyrok.Kurna kilka lat temu powinni to zamknac!!!
Wlacznie TVP INFO najlepiej relacjonuja poki co.PiTT - Wto 21 Lip, 2009 zajebałbym chyba jakby jakiś wieśniacki kutas próbował mi coś zrobić albo dotknął auta
niestety trzeba to powiedzieć wprost, całe te KDT to w 90% zbiorowisko buraków i cwaniaków, Ci co chociaż raz byli to wiedzą o czym mówię
zasada taka sama jak u nich na wsi, bierzesz sztachetę i napierdalasz OSKAR - Wto 21 Lip, 2009 Jeeeaaa.
Jest info,ze wszyscy uczestnicy placa za akcje policji!!Obciąża spolke KDT za straty i pewnie beda sciagac.
Zaplaca za straty wszystkie jakie ponioslo miasto.Młody Papież - Wto 21 Lip, 2009 będzie płacz i lamet... wszystko przecież nagrywane milionami kamerOSKAR - Wto 21 Lip, 2009 Nie jesty mi nikogo szkoda.Pieprzyc ich powaznie.Mieli na wszystko czas od poczatku roku i mieli to w dupie naucza sie czegos.Bo to jest zenada,kurna materialisci pierprzeni.
Zadymy w miescie zrobili bo kurna nie chcialo im sie zmienic miejsca pracy mimo,ze mieli mozliwosci.PiTT - Wto 21 Lip, 2009 to co jedziemy im doyebać?!
Greg - Wto 21 Lip, 2009 Oni się bawią z tym KDT od dawna zamiast zrobić coś raz a dobrze. Dzierżawa wypowiedziana, krótki termin na wyprowadzke. Jak nie to po prostu powinni zacząć to rozzbierać na koszt KDT, później wystawić im na to fakture. Tak na luzaku, nie pytać, nie prosić, wejść po swoje i pozamiatać
A u nas się pie.rdo.lą jak z jajkiem, polityka, pr, media, sra.nie po ścianie - każdy aby tylko wizerunku swojego nie pogorszyć to sie boi sowczo dotknąć tego gó.wna patykiem...OSKAR - Wto 21 Lip, 2009 Ja bardzo chetnie
Nawet przed policja stane
A dziwi mnie to,bo prawda jest taka,ze wiekszosc ludzi ma podobne zdanie zeby WYPIEPRZALI a kurna nikt nic nei robi!!!przeciez jakby sie zebrali to raz dwa by byl spokoj.
Teraz w TV piprza o poszkodowanych.Ech wsyd po prostu!!!PiTT - Wto 21 Lip, 2009 ale byłby dym jakby zebrały się 2 grupy
zwolenników i przeciwników
wojna na ulicach Greg - Wto 21 Lip, 2009 Sranie. Powinno się przy okazji takich sytuacji "kryzysowych" wyłączać nasze pożal się Boże media... Pier.dolenie kota za pomocą młota. Panikują, lamentują, robią sensację i są przyjacielami poszkodowanych. Smiech na sali. Pieć minut później mówią zę warszawa jest zacofana, nie am metra, hoteli, biurowcow, muzeów i nic nie budują. Ha ha ha. W rozsądnie zarządzanym kraju/mieście już dawno by wypi.eprzyli te baraki z centrum i zrobili tam coś porządnego.