MotorSport - [track day] Chorzów 1 sierpnia Autodrom
mi - Pią 24 Lip, 2009 czyli co - mam 205 zatankować? Młody Papież - Pią 24 Lip, 2009 no jacha! tankeruj!
Geko, ale podobno czerwony znaczy szybszy... więc nie wiem o co Ci chodzi Niemy - Pią 24 Lip, 2009 być może tez się zjawie fydi - Pią 24 Lip, 2009 do kiedy trzeba się zdecydować? na razie w dziale spotkania nic nie ma o treningu..GeKo - Sob 25 Lip, 2009 Spokojnie, pojawi się pewnie na początku przyszłego tygodnia. Decydować się na 100% trzebaby gdyby była duża frekwencja z ZGR a nie zapowiada się. Kto przyjedzie to pojeździ.Anonymous - Sob 25 Lip, 2009 aaaaaaaa to Wy mnie budzicie w niedzielne poranki, motorsporty jedne!
Wreszcie tam będę, mam całe 800 metrów w linii prostej.michool_vt - Nie 26 Lip, 2009 kto pozyczy kask?
GeKo daj znac jakby nie bylo miejsca czy tam uswiadom ich ze ktos przyjedzie 106 - Nie 26 Lip, 2009
michool_vt napisał/a:
kto pozyczy kask?:D
ja moge.. 05.08. potrzebuje na rzeszow... ale na pierwszego smialo...GeKo - Pon 27 Lip, 2009
michool_vt napisał/a:
GeKo daj znac jakby nie bylo miejsca czy tam uswiadom ich ze ktos przyjedzie
No będę na bieżąco monitorował, jeśli się okaże że są problemy z miejscem to oczywiście dam znać.Anonymous - Sob 01 Sie, 2009 Byłem,zobaczyłem,spier.doliłem.5 samochodów na krzyż.Luda to tak ok 15 i oczywiście nikogo z HH martin.h - Sob 01 Sie, 2009 O 12 sobie przypomniałem, że coś się dzieje na Autodromie, chciałem pojechać zobaczyć czy jest ktoś z HH.org, ale nie pojechałem i chyba dobrze zrobiłem GeKo - Nie 02 Sie, 2009 Ja, miałem być.... ale o 9 wyrwał mnie telefon starych że mamy dziś zlot rodzinny i od 9:30 napinałem z odkurzaczem po domu i ze śćierą zeby na 12 zdążyć zrobić błysk. leon - Nie 02 Sie, 2009 Geko jest aktualnie we wszystkich tematach na raz wiec dlaczego rano sie nie rozdwoil i jednoczesnie nie sprzatal i napinal na Autodromie ??