bizon - Nie 26 Lip, 2009 pogoda byla wypas - mozna bylo latac na suchym i mokrym - bajka Jakarti - Nie 26 Lip, 2009 szaraki:
focus - rasta
czarne clio - rudello
czarne clio z pomarancza - toxic
nieb honda - eM
nieb saxo - saxorulz
czerw saxo - loko
c2 - greg
golf - stf
aygo - czajka
nieb mini -Gokart
czarne mini - Jimek
teczowa honda - bizon
pewnie jeszcze ktos ale to tak na szybkobizon - Nie 26 Lip, 2009 jakarti - dobra robota tego bylo potrzeba
nie moge sie doczekac materialu wideo
Jakarti napisał/a:
teczowa honda - bizon
hehe, czuje sie mile polechtany ja po prostu jestem z reprezentacji narodowej burkina faso anjas - Nie 26 Lip, 2009 Kilka fragmentów z mojego, szerokiego materiału filmowego
Pojeżdżawka:
Wóz trasmisyjny w akcji:
Boski chliiout - na torze pusto, ale życie towarzyskie kwitnie w najlepsze ade - Nie 26 Lip, 2009 ale wam zazdroszcze... o 2 w nocy w piatek odpuscilem...
dawac wiecej fot, filmow, wiecej czasow itp:DStf - Nie 26 Lip, 2009 rozgrzewka na mokrym:
TOXIC - Nie 26 Lip, 2009 Kurcze zebym nie wiem ile ogladal te filmiki to nawet w 10% nie oddaje faktycznego stanu rzeczy
pierwsze okrążenie na mokrym i już mnie obróciło patrząc z boku może sie wydawać ze to taka dziecinna igraszka ale tor w rzeczywistości jest mały i ciasny w 3 sek wychodzą niedoskonałości sprzętu i kierowcy Ale z auta po kilku okrążeniach wychodzi sie z bananem na mordzie i trzęsącymi się rękoma
Przy okazji zapytam czy przez przypadek nie wpadłem komuś w kadr kamerki albo aparatu ? Duży browar za każdy materiał poglądowy z moim udziałem wasq - Nie 26 Lip, 2009
TOXIC napisał/a:
Duży browar za każdy materiał poglądowy z moim udziałem
spod ziemi jakies foto wygrzebe FreeMan - Nie 26 Lip, 2009 http://picasaweb.google.p...el/Radom250709#rasta - Nie 26 Lip, 2009 FreeMan, dobre foty dawać więcej!!!M - Nie 26 Lip, 2009 bardzo dobre foty, caly dzien na nie czekalembizon - Nie 26 Lip, 2009 oblukam jeszcze nasze, moze cos sesnownego sie wybierzeMick - Nie 26 Lip, 2009
Jakarti napisał/a:
szaraki:
focus - rasta
czarne clio - rudello
czarne clio z pomarancza - toxic
nieb honda - eM
nieb saxo - saxorulz
czerw saxo - loko
c2 - greg
golf - stf
aygo - czajka
nieb mini -Gokart
czarne mini - Jimek
teczowa honda - bizon
pewnie jeszcze ktos ale to tak na szybko
+ Seat Leon Cupra - Mick Mick - Nie 26 Lip, 2009 nikt mi fotki nie zrobił jak jeździłem Cuprą Stf - Nie 26 Lip, 2009 Dziękuweczka Free !