To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - miejsce na zdjęcia

anjas - Sob 01 Sie, 2009

carlose napisał/a:
Myśleliśmy aby zrobić zdjęcia w różnych slamsach miasta
jacek czajka napisał/a:
zróbcie zdjęcia w domu

Ja tam nie wiem jak mieszka Carlose, ale myślę, że jednak o inny klimat mu chodzi :)

106 - Sob 01 Sie, 2009

;D ;D ;D ;D anjas nie moge... :D
106 - Sob 01 Sie, 2009

ok. widze ze nikt sie nie smieje.
KonradMK - Sob 01 Sie, 2009

ja popieram majka, bo może zdjęcia na macie do judo w kimonach byłyby "fajne" ale jak ktoś w życiu nie ćwiczył MA to po kiego ch... robić takie fotki, tak samo jakby komuś kto nigdy w życiu nie jeździł na motorze robić fotki na harleyu - czerstwota do kwadratu. Carlos, dla ciebie widzę jedynie jedno wyjście - fotki w salonie Nissana :D :D :D

PS teraz modne są fotki na torach kolejowych, często robią pod mostem gdańskim - mój ziom sobie tam robił i wyszły fajnie a co do piasku to po praskiej stronie Wisły są fajne plenery.

Bart - Nie 02 Sie, 2009

http://www.weddingpaperdi...ding-photos.htm

Jacek - Nie 02 Sie, 2009

106 napisał/a:
ok. widze ze nikt sie nie smieje.

ja się śmieje, to było zabawne ;D

carlose - Nie 02 Sie, 2009

no no, i pare ciekawych rzeczy powiedzieliście :)
Michał - Pon 03 Sie, 2009

pP napisał/a:
Michał napisał/a:
zdjęcia w paru, nad morzem - wysrać się można .... tak oklepane i nudne ze jayebie
ziom

ja tutaj pokazałem niekonwencjonalne podejście do zdjęć.. owszem park i może są oklepane (wieje nudą), ale znajdź wśród znajomych osoby, ktore maja zdjecie jak stoja po pas w morzu w strojach weselnych..to są fajne zdjęcia..
co do klubów..kwestia gustu-mi np. wogole ten temat nie podchodzi! wolałbym pojechać na wieś i w starech chacie lub nawet kurniku zrobić !

no to śmiało, pepe z żoną , i krowi placek obok

hmmm, naprawdę chciałbym mieć fote na tych schodach

rasta - Pon 03 Sie, 2009

Jak ochrona z klubu pijanego wywala :rotfl:

rezydentów sie nie rusza :D
OSKAR - Pon 03 Sie, 2009

Michał napisał/a:
hmmm, naprawdę chciałbym mieć fote na tych schodach

Heheheheh :) Majk spoko ogarnie sie fote :) :)

Ale ty to jestes zepsuty przez ta plate ja jebie!!!
Bo wiesz sorry,ale zdjecia slubne w klubie w którym spedziles 1/3 zycia kawalera i potem patrzyz na takie foto,to raczej nei fajne jest ;/

saxorulez - Pon 03 Sie, 2009

OSKAR napisał/a:
raczej nei fajne jest

a właśnei że fajne :D

oskar, posłuchaj.
To nie chodzi o plate. Chodzi o to ze zdjęcia w parku/nad morzem/ są najzwyczajniej nudne, mało ciekawe, wiejo hujem i nie oryginalne. Ja nie mówię że musi być to plata przecież. Nie wiem czy byłeś w Operze. W środku jest pięknie, grubo, oryginalnie itd
Cytat:
Ale ty to jestes zepsuty przez ta plate ja jebie!!

co ma piernik do wiatraka ?
Cytat:
Bo wiesz sorry,ale zdjecia slubne w klubie w którym spedziles 1/3 zycia kawalera i potem patrzyz na takie foto,to raczej nei fajne jest

ale co nie jest fajne ? że mam zdjęcia w innym klimacie ? Tak samo mogę napisać że zdjęcia nad morzem nie są fajne bo co mi karwa do morza ?
Ziom, tak samo z filmami ... Śmiało, nikt ci nie broni abyś na swoim weselu miał pana Zdzisia z wąsem, który przez 20 min pokazuje ciocie klocie i kotleta którego je. Zdjęcia nad morzem/w parku wlasnie z tym mi się kojarzą, i jest to moj gust i tyle. o_O

Cytat:
Bo wiesz sorry,ale zdjecia slubne w klubie w którym spedziles 1/3 zycia kawalera i potem patrzyz na takie foto,to raczej nei fajne jest

jeszcze raz sie ptyam Co w tym jest takiego nie fajnego do huja wacka ?

Napisze inaczej. Nie musi to być klub, ale oby to nie był Park/morze ... tak jak wlasnie carlos napisał że chce coś ciekawszego

OSKAR - Pon 03 Sie, 2009

WOW!!!
Jaka burza!

Pozostawie to bez komentarza :) :) Zreszta Majki juz rozmawialem z toba o tych fotach :)

Pomysl dobry i to wiesz bo mówiłem ci to.

Ale jak ktos nie latal po klubach to raczej nie w jego klimacie to bedzie.

Cytat:
potem patrzyz na takie foto,to raczej nei fajne jest

Cytat:
Pomysl dobry i to wiesz bo mówiłem ci to.

?
Cytat:
Więcej zdjęć na maila. Nie odpisuje na maila

:lol2: