mi - Wto 04 Sie, 2009 oooo - czyli porucham, si?ade - Wto 04 Sie, 2009
mi napisał/a:
oooo - czyli porucham, si?
kogos napewno Vlodarsky - Śro 05 Sie, 2009
Marek23 napisał/a:
Jak był S to może kierownik coś nie teges. Zwykły 204 kuce nie jedzie...
mi napisał/a:
S łatwo dość odróżnić - ma poduszkę kierowcy, elektryczne szyby i dzieloną niesymetrycznie kanapę, miałem kiedyś seja to wiem.
prawda
saxorulez napisał/a:
Boxter w starej wersji nie jedzie
nie prawda... Ska jedzie i na bank trzeba mieć minimum 180KM w takiej astrze i pustą budę, żeby podjąć walkę z Skąrasta - Czw 06 Sie, 2009
kubas napisał/a:
Kamilbike napisał/a:
Ja to jak mi glupio po jakims killu to udaje ze smsa pisze, widac inni udaja rozmowe przez telefon
Zazwyczaj po kilu, pokonany udaje, ze reguluje radio ade - Czw 06 Sie, 2009
Vlodarsky napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Jak był S to może kierownik coś nie teges. Zwykły 204 kuce nie jedzie...
mi napisał/a:
S łatwo dość odróżnić - ma poduszkę kierowcy, elektryczne szyby i dzieloną niesymetrycznie kanapę, miałem kiedyś seja to wiem.
prawda
saxorulez napisał/a:
Boxter w starej wersji nie jedzie
nie prawda... Ska jedzie i na bank trzeba mieć minimum 180KM w takiej astrze i pustą budę, żeby podjąć walkę z Ską
shamuje to napisze ile jest ade - Nie 23 Sie, 2009 ponowne sotkanie:d
2 pasy, pole position; za oknami mrok, w powietrzu mozna bylo wyczuc lekka nutke niepokoju;]
oczywiscie moja pasazerka wiedziala juz dlaczego odwoze ja okrezna droga:D
tak wiec po kilku chwilach oczekiwania na zielone swiatlo, ruszylem dynamicznie ale bez szalenstwa, zazwyczaj jak rusze z procedury to lipa z wycigu bo wiekszosc odpuszcza jak jestem juz kilka dlugosci z przodu;/porsche lekko za mna ale widze, ze dociska;] no to ja tak samo opor, 1kaokolo dlugosc z przodu, 2jka lekko odskoczylem, 3jeczka do konca sportowa fura trzma dystans, 4eczka jeszcze chwile podciagnalem, caly czas zblizony dystans, hamowanie do swiatelek i byebye do domku;]
wiec jak widac prosche wybitnie nie jedzie, albo to jest poprostu zwykly bosxter ze stiker tuningiem, albo mocno zmeczona zyciem Ska:d