M - Nie 23 Sie, 2009 w wojewodztwie mazowieckim w weekend zdarzylo sie 127 wypadkow w ktorych zginelo 18 osob. Sprawcami czesci wypadkow byli niestety mlodzi kierowcy
UWIELBIAM TAKIE TEKSTY
Oczywiscie ze musielibys bo sa odsetkiem kierowcow wiec statystyka to statystyka.kubas - Nie 23 Sie, 2009 wczoraj w tv widzialem reklame w ktorej bylo powiedziane ze codziennie na drogach mlodzi kierowcy zabijaja 3 osoby.... rozwalilo mnie to... okrutna manipulacja... ciekawe ile codziennie zabijaja kierowcy w wieku od 35-55 lat...Stacho - Nie 23 Sie, 2009 tutaj odpowiedz jest chyba
ciekawy temat - ratujcie mam krzywy wahacz a chcę wyrwać Kasię. Hmmm no cóż, może polubi Kamil, współczuję
gol roku.Kamilbike - Pon 24 Sie, 2009 Dokladajac do tego linku co dal Stacho to najbardziej mi sie podoba stwierdzenie ze kobiety jezdza uwaznie. Dziennie robie oklo 100km i pare razy w tygodniu trafia mi sie kobieta ktora zajedzie mi droge. Pare dni temu jakas dziewuszka w Getzie zrobila sobie przecinke na trasie torunskiej ( jak dojezdzamy od strony marek do zwezenia a dwa pasy przy 2 zakretach ) z wyjazdu z zoliborza wyskoczyla przez 3 pasy prosto na lewy, jadac 50-60kmh, podemnie jak jechalem ok 120:/strick - Pon 24 Sie, 2009