To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - chwila refleksji

Anonymous - Wto 18 Sie, 2009

Nastrojowo... Młodzieniaszek jeszcze ze mnie i o życiu wiem niewiele jednak uważam, że warto czasem przysiąść i zastanowić się nad własną egzystecją, zachowaniem, podejściem do życia oraz najbliższych.
Młody Papież - Wto 18 Sie, 2009

...dlatego nawet nie chce tego oglądać xD

nie chce się oglądać:
1.Dżą
2.jĄndre

mi - Wto 18 Sie, 2009

nie chce oglądać:
1.Dżą
2.jĄndre
3.Me

Jakarti - Wto 18 Sie, 2009

to zjazd jak sie nie podoba ;d
Młody Papież - Wto 18 Sie, 2009

a skąd wiesz że sie nie podoba?!? ;D
Misiek_lbn - Wto 18 Sie, 2009

ja bym chciał mieć normalnego ojca...
przed chwilą znów mało co go nie zwyzywałem...

moim zdaniem konfliktu pokoleń się nie ominie, dopóki starzy ludzie nie zrozumieją że jest 2009 rok i inne warunku, zwyczaje itp, a nie 1979, w którym życie wyglądało CAŁKIEM inaczej...

porażka, chciałbym być na tyle niezależny finansowo żeby odejść na swoje...
a niestety nie rzucę studiów dziennych, żeby być z dala od tego fanatyka

Barejka - Wto 18 Sie, 2009

Misiek_lbn, mam to samo ojca boli jak wkladam caly grosz zarobony wlasnymi rekami w auto wypomina mi to :wall: a ja mu mowie ze trzeba miec pasje tylko ludzie starozytni nie wiedza co to jest pasja o_O :wall: :/
Misiek_lbn - Wto 18 Sie, 2009

ta, i tylko oszczędzaj, nie wydawaj na głupoty, nie jeździj tyle bo benzyna nie jest za darmo i takie tam...

co go boli, skoro to za moje zarobione pieniądze :?:

i oczywiście boli to, ze więcej czasu spędzam z dziewczyną niż z nim, a myśl ze będę z nią na dłużej powoduje u niego odrazu pianę w gębie i amok jakiś...

strick - Wto 18 Sie, 2009

Ja niestety nie mam hh, a cała kase odkładałem... pozwoliło mi to przezyc rok na swoim. Teraz mam nadzieje znalezc jakas prace i dalej mam nadzieje sie utrzymam.

Ale od kiedy mieszkam sam, mam o wiele lepsze stosunki z ojcem. Nie sa idealne, ale lepsze niz wczesniej.

Stacho - Wto 18 Sie, 2009

Nie tylko wy tak macie ;)
mnie to najbardziej wkur. wia że do nich nie dociera właśnie że są juz inne czasy :|
prosty głupi przykład jak miałem pierwszą komunie św. to jak dostałem łańcuszek, walkmana, zegarek i troche grosza to dla mnie to było coś ! a teraz jak patrze na dzieci jakie prezenty dostają od ludzi to w pale się nie mieści, quady, motory, mega aparaty i wymieniać można by było w nieskończoność..

Barejka, Misiek_lbn, Zgadzam sie , dla tego staram sie być w jak największym stopniu niezależny , Szanuje rodziców , ale wobec pewnych kwestii nie potrafię być obojętny tak jak np przy inwestowaniu a Samochody ;/
anjas - Wto 18 Sie, 2009

Stacho napisał/a:
jak miałem pierwszą komunie św. to jak dostałem łańcuszek, walkmana, zegarek i troche grosza

przepraszam, że zapytam... ale czy łańcuszek był na rękę?

;)

Co do samochodów to tyle co ja walk z nimi stoczyłem to poemat ! jak kupiłem Clio to przez tydzien słuchałem litanii a że to francuz, że skarbonka, że to że tamto :|
Kupiłem Civica też gadali ale mniej bo może jeszcze nie ma "sportowego wydechu"

Mnie wkurza to że nie moge porozmawiać z rodzicami na dany temat bo po chwili kończe rozmowe i wychodze z pokoju wkur. wiony i mi wrzucają słuchaj się kolegów wtedy wyjdziesz dobrze, wy się na wszystkim znacie :| a może i znamy !
Mój staruszek kupił Octavie II 1.9 turbo klekot i mu mówie, że tato po co będziesz jechał do VTG aż do Warszawy na zmiane programu jak możne zrobić to mój kolega który też zajmuje się silnikami VAG'a i robi to samo co w VTG tyle ze za mniejsze pieniądze. No i oczywiscie musiałem się nasłuchać.. no i zrobił po swojemu pojechał, zwiększyli moc auto 2 razy zostało shamowane przed i po no ale przed Lublinem auto straciło moc. Mówie to podjedzmy do mojego kolegi zerknie czy wszystko jest tak jak trzeba bo może gdzieś łapie lewe powietrze bo jakiś przewód spadł czy coś i nie ma mocy usłyszałem NIE. Na drugi dzien pojechał znowu do wawy do pana Grzesia, usterka poprawiona no i wrócił, pytam i co się stało ?

dolot powietrza do turbiny nie był szczelny trzeba było dobrze wsadzić.. :|

anjas napisał/a:
Stacho napisał/a:
jak miałem pierwszą komunie św. to jak dostałem łańcuszek, walkmana, zegarek i troche grosza

przepraszam, że zapytam... ale czy łańcuszek był na rękę?

;)

nie, ten był na karczycho ;D
urodzinowy gdzieś leży w pokoju i się kurzy ;)