Jakarti - Sob 20 Maj, 2006 najlepsze VT jakie widzialem w zyciu :D:D no szok - racja.. Peter - zmarnowales wspaniala okazje na najbardziej oryginalne auto wszechczasow.. wstydz sie
chyba, ze Lukasz pod pozorem zmiany silnika wprowadza wczesniej zaproponowane zmiany w zycie saxorulez - Sob 20 Maj, 2006 czy wy mnie obrażacie Dariano - Nie 21 Maj, 2006
saxorulez napisał/a:
czy wy mnie obrażacie
Ziom nikt by nie smiał.
Łukasz błagam zrob jimekowi VT nie daj sie prosic. Do czego sie nie dotkniesz zamienia sie to w dzieło sztuki tym bardziej ze pare browcow do wyzerowania jest Jakarti - Nie 21 Maj, 2006 ja nie mam nawet programu wiec nic nie pomoge za to moge pomoc wyzerowac :D:D to i owo Anonymous - Nie 21 Maj, 2006 nie moge tak wymuszac.... niestety
a z drugiej kurwa strony juz bym chetnie robil to i owo i wrzucil do pimpa moze
[ Dodano: Nie 21 Maj, 2006 13:41 ]
ps. postow: 69. taa jest!!! Rudello - Pon 29 Maj, 2006 wrzuć ladne foty to postaram sie cos zrobic lenny - Pon 29 Maj, 2006 Jimek, ja mam power pointa obcykanego w miarę,
mogę posiedzieć nad VT miniaka jak chcesz..!!! :563:anjas - Pon 29 Maj, 2006 a ja jestem wirtuozem painta Anonymous - Wto 30 Maj, 2006 korzystajac z okazji
zapytam tez sie
bawi sie ktos w Corela??
potrzebuje 3 obrazki gif'y jpg'i na wektory przerobic...
co by potem na plexy wyciac...
gdyby ktos sie na tym znal bardzo prosze o pomoc.
zajmie to kilka chwil oczywiscie jak sie wie Rudello - Śro 31 Maj, 2006 nie bawie sie corelem ale moze to pomoże:
http://www.freedownloadsc...-to-vector.html