każdy zostawia jakiś ślad, nie ma w tym nic dziwnego, ja po prostu używam przeważnie tego samego nicka stąd twoje odkrycie może być szokujące dla jakiegoś nastolatka...
żebyś ty znał moje inne nicki hehehehehehehehehe.
PS nie mam publicznego IP, sorryM - Śro 26 Sie, 2009 np yebaka12k-mart - Śro 26 Sie, 2009
KonradMK napisał/a:
k-mart napisał/a:
zawsze mnie fascynuje ile sladow w necie zostawia po sobie Kondzio:
każdy zostawia jakiś ślad, nie ma w tym nic dziwnego, ja po prostu używam przeważnie tego samego nicka stąd twoje odkrycie może być szokujące dla jakiegoś nastolatka...
PS nie mam publicznego IP, sorry
no sorry KOndziu, jestes moim idolem, przyznam sie.
Rozpierdalasz ten internet odkad istnieje, fajnie sie czyta te Twoje bluzgi.
Szkoda ze ostatnio odpusciles i nie opierdalasz wszystkich na hh, jak chcesz moge Ci pomoc KonradMK - Śro 26 Sie, 2009
eM napisał/a:
np yebaka12
albo on_dla_niej_pozna_twoja_stara
heheKonradMK - Śro 26 Sie, 2009
k-mart napisał/a:
KonradMK napisał/a:
k-mart napisał/a:
zawsze mnie fascynuje ile sladow w necie zostawia po sobie Kondzio:
PS nie mam publicznego IP, sorry
no sorry KOndziu, jestes moim idolem, przyznam sie.
szybko leci ten internet odkad istnieje, fajnie sie czyta te Twoje bluzgi.
Szkoda ze ostatnio odpusciles i nie szybko leci wszystkich na hh, jak chcesz moge Ci pomoc
starzeję się, co zrobić. poza tym wszędzie teraz węszą różne krety, mogłoby kiedyś wyjść coś gdzieś w nieodpowiednim miejscu i czasie. dałeś mi do myślenia, muszę się zacząć kampowaćk-mart - Śro 26 Sie, 2009 zeby mi to bylo ostatni raz!!
wystaw czasem glowe ponad dupy!
i pamietaj Kondziu:
KonradMK - Śro 26 Sie, 2009 zupełnie nie śmieszneAnonymous - Śro 26 Sie, 2009 wydaje ci sięk-mart - Śro 26 Sie, 2009
KonradMK napisał/a:
zupełnie nie śmieszne
Twoja starak-mart - Śro 26 Sie, 2009 zobaczcie co znalazlem:
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=370872Anonymous - Śro 26 Sie, 2009 "Niestety Pan jest lekko mówiąc mało konkretny(...) Ogólnie - to osobnik może być dość problematyczny w transakcjach. trzeba uważać"