106 - Pią 28 Sie, 2009 11k? hmmm... to jak za darmo....Anonymous - Pią 28 Sie, 2009 Dobra , przekonałeś mnie , nie sprzedaje A tak na serio jeśli nie znajdzie sie kupiec w ciągu dwóch tygodni to go zostawiam.strick - Pią 28 Sie, 2009
p106rallye napisał/a:
A tak na serio jeśli nie znajdzie sie kupiec w ciągu dwóch tygodni to go zostawiam.
Zablokujcie wszyscy wszedzie to ogłoszenie ŁukaszS3 - Pią 28 Sie, 2009
strick napisał/a:
Zablokujcie wszyscy wszedzie to ogłoszenie
Albo dodać nowe typu: "106 z ogłoszenia wyżej jest po 7 rolkach i zaliczyło kilkanaście drzew, a właściciel jest oszustem..."
Jedna rada (nie wiem na co jesteś chętny jako następne) od tego co sprzedał saxo i kupił S3- NIE SPRZEDAWAJ GO!!! Bo i tak będziesz znów kupował a następny być może okaże się śmietnikiem!!PiTT - Pią 28 Sie, 2009 kurde znajomy takiego wlasnie szuka
jak tylko wroci to mu podesle infostrick - Pią 28 Sie, 2009
PiTT napisał/a:
jak tylko wroci to mu podesle info
Nie rób tego !!ŁukaszS3 - Pią 28 Sie, 2009
PiTT napisał/a:
kurde znajomy takiego wlasnie szuka
Sprawdziłem VIN i to auto nie tylko jest po 7 rolkach mało tego jest kradzione i poszukiwane we wszystkich krajach europy. Więc nie mów znajomemu bo mu policja je zabierze i sie pogniewacie!PiTT - Pią 28 Sie, 2009
ŁukaszS3 napisał/a:
PiTT napisał/a:
kurde znajomy takiego wlasnie szuka
Sprawdziłem VIN i to auto nie tylko jest po 7 rolkach mało tego jest kradzione i poszukiwane we wszystkich krajach europy. Więc nie mów znajomemu bo mu policja je zabierze i sie pogniewacie!
git, pasuje Jakarti - Sob 29 Sie, 2009 pitt...
a moze Ty? PiTT - Sob 29 Sie, 2009
Jakarti napisał/a:
pitt...
a moze Ty?
wiesz że gdyby nie coś to pewnie
ale na serio moj ziomek szuka takiej furyJacek - Sob 29 Sie, 2009 kurde może ja wezmę nie żart, szkoda dzifki, piter ogarnij sięMaciusiowy - Sob 29 Sie, 2009 piter, a fotelik do tyłu wejdzie? i co z oryginalną kierą?Anonymous - Sob 29 Sie, 2009
Maciusiowy napisał/a:
piter, a fotelik do tyłu wejdzie? i co z oryginalną kierą?
nie wiem czy wejdzie, isofixa raczej nie ma ,mam oryginalna kierownice - skóra Bart - Sob 29 Sie, 2009 Piter, nie sprzedawaj puga!
Isofixa nie ma na pewno, a fotelik wejdzie Anonymous - Sob 29 Sie, 2009 Dobra! Sorry za zamieszanie.Nie sprzedaje .Można zamknąć!!!