k-mart - Sob 05 Wrz, 2009 to chyba pierwszy samochod z moich o ktorego nie dbalem.
Nawet transita 2.4D ktory byl w strasznym stanie szanowalem bardziej.
Ale pug nie chcial sie zepsuc.
Zrobilem rowne 10000km i zadnego wyrzutu nie moge mu zrobic, nigdy nie zawiodl.
Pare dni temu gdzies nim pojechalem, stal blisko miesiac. Odpalil na pierwszym kreceniu. Wszystko dziala. michool_vt - Sob 05 Wrz, 2009
k-mart napisał/a:
Zrobilem rowne 10000km i zadnego wyrzutu nie moge mu zrobic, nigdy nie zawiodl.
Pare dni temu gdzies nim pojechalem, stal blisko miesiac. Odpalil na pierwszym kreceniu. Wszystko dziala.
to nie moze byc francuz!! to nie możliwe Barejka - Sob 05 Wrz, 2009 k-mart, jak to sprowadzisz to trzeba rejestrowac czy nie konieczne??Bart - Sob 05 Wrz, 2009 nie trzeba, zamiast tablicy rejestracyjnej dajesz taką:
kupujesz tylko OC dla nowożeńców i można 12 miesięcy jeździć
Janusz - Sob 05 Wrz, 2009
bart napisał/a:
nie trzeba, zamiast tablicy rejestracyjnej dajesz taką:
kupujesz tylko OC dla nowożeńców i można 12 miesięcy jeździć
ale wtedy możesz mieć ciężko poruchać na fure Barejka - Sob 05 Wrz, 2009 bart, pytam sie powaznie bo i tak reszta na zlom tylko zespol napedowy mnie by interesowal k-mart - Nie 06 Wrz, 2009
Cytat:
k-mart, jak to sprowadzisz to trzeba rejestrowac czy nie konieczne??
nie trzeba.k-mart - Śro 09 Wrz, 2009 dobra, dzisiaj podczas pracy wymyslilem sobie konkret plan co do 106:
zamienie na silnik do williego, chlodnice oraz puche powietrza z r21T Marek23 - Sob 19 Wrz, 2009 Silnik przytkany, chyba dolot lub jego brak daje sie we znaki. Ale jesli chodzi o prowadzenie to bajka. Dla mnie jesli chodzi o radosc z jazdy 106/saxo sa najlepsze. I zadne clio, focus,golf czy honda nie maja podejscia. Jak sie odkuje finansowo to kupuje takiego po taniosci do zabawy. A clio zostawiam na robienie czasow.k-mart - Sob 19 Wrz, 2009 kurde, ja sie nie nadaje do upalania gdy jestem po 15-h robocie.
Na tych zajebistych spadkach z odkrecona 3-ka przy wjazdach do lasow lub miedzy skala a przepascia, gdzie dalszy przebieg zakretow nie byl jasny, mialem leki
Nastepnym razem na dwa samochody w razie gdy cos sie mialo stac, oraz opis.
Nie zdawalem sobie sprawy z tego ze to 106 moze jeszcze tak skrecac.