Bad-i - chodzi Ci tutaj o kwestie startu w jakis zawodach/pojezdzwkach?
chrzaniu - wcale nie gruba, a dobrze zbudowana
a) - jezeli chodzi o sam fakt nabycia fotela z homo to sa same + (ale chyba najglowniejszymi sa; bezpieczenstwo, mozliwosc pozniejszych startow, zawsze lepiej sprzedamy fotel z homo)
b) - jezeli chodzi o dobrze zbudowaną.......... polecam Bimarco Futura (zreszta Bimarco robi fotele pod wymiar - wlasnie duze rozmiary)pcs - Śro 09 Wrz, 2009 do Twojej budowy to Bimarco Futura bedzie jak znalazl, nie masz grubej dupy tylko szerokie barki. Fotel ma homologacje o kosztuje ok 850-900zl.
Ja mam takie w dziadku, ale dziadka mam pod warszawa obecnie. Powinni miec te fotele w sklepie tuningowym w blue city (pod piotrem i pawlem na poziomie garazu. Pojdz tam i sie przymierz.
I jak Badi sie miesci w experta to szok dla mnie, nie chodzi nawet o pupe ale barki ...bizon - Śro 09 Wrz, 2009 ja mam bimarco expert, qukie mirco rc. mirco jest wygodniejszy i ma lepsze trzymanie boczne. po niedzieli spedzonej w lublinie w moim chodze polamany. no ale ja juz stary jestem Kamilbike - Śro 09 Wrz, 2009 pcs - wlasnie zastanawialem sie czy do BC nie podbic i nie rzucic okiem na to co oni tam maja.
bizon - od mojego fotela w Punto to trzymanie boczne ma nawet lepsze krzeselko biurowe Tak mam poddupnik wygnieciony ze bokow w ogole nie ma Oparcie jeszcze ujdzie, ale tez juz lipnie sie robiQukie - Śro 09 Wrz, 2009 Tak jak bizon napisał. Mirco RC jest wygodny w użytkowaniu na co dzień. Nie boli mnie dupa ani plecy za bardzo. Ma miękkie poduszki pod tyłek i uda, do tego poduszki lędźwiowe więc się dopasuje do kształtu ciała. Robiłem w nim długie trasy i jeżdżę w nim na co dzień. Jedyny problem to to, ze jest mały i wąski więc nie polecam.
A może Sparco Sprint V lub jakiś Lico? ale to już więcej Kamilbike - Śro 09 Wrz, 2009 patrzylem na ceny sparco i powalaja, lico to samo Bimarco juz sie robi drogie, ale do przezycia jeszcze, 850zl to jednak nie 1500Bad-i - Śro 09 Wrz, 2009 i tak kupisz bimarco futura
pcs - ja jezdze w expercie i nie mam w nim problemow GeKo - Śro 09 Wrz, 2009 Ja osobiście najwygodniej wspominam najzwyklejszego sparco sprinta z racji że nie jest na odlewie tylko na ramie to dupa niejako wisi w powietrzu super tłumi dziury plecy nie obrywają tak bardzo. Teraz mam Sparco Circuit ogólne zajebisty dopasowany safety, ale komfort juz nie ten sam. Kwestia czy się zmieśćisz w niego. No i sprint najtańszy. Bimarco expert jechałem jeden rajd, po żadnym kuble mnie tak plecy nie napierdalały jak po nim. Futura całkiem spoko, ale czuć dziury w dupie Koto - Śro 09 Wrz, 2009 A Mirco nie robi jakiś znajomek od ŁukaszaS3? Czy coś się mi myli? Proponuje podbic do niego z zapytaniem.Michał - Śro 09 Wrz, 2009 ja w swoim speed rc zrobiłem trase warszawa hannover - 1300 km ... polecam
teraz on chyba sie nazywa micro rckubas - Śro 09 Wrz, 2009 mirco rc ja zrobilem ostatnio trase bydgoszcz - lublin - bydgoszcz i nie narzekam fydi - Śro 09 Wrz, 2009 Kiedyś wpadłem w wielką dziurę i mój mirco rc się nie rozleciał! też polecam !Bart - Śro 09 Wrz, 2009 nada się!Kamilbike - Śro 09 Wrz, 2009 Tylko ja celuje w Mirco XL Ale od ziury pewnie tez sie nie rozleci M - Śro 09 Wrz, 2009 Szkoda ze oferta kubłów łamanych jest taka uboga w PL, mowie o prawdziwych fotelach nie gównie z chin