nie zdrowe dla silnika
włącz sobie największą [przerzutkę w rowerze i z niej rusz ...
No, ale Twój przypadek jest zdrowy dla pedałującego.
nie znam cie więc koleżko daruj sobie te tekstyGeKo - Czw 10 Wrz, 2009 Michał - Czw 10 Wrz, 2009 No co , nie znam dzieciaka a on mi jakieś osobiste wycieczki prawi . Tak to może napisać marcel a nie ktoś tam kogo nie znam.
Teraz czekam na ładne przeprosiny na PW.
kazdy następny post który nie jest na temat umarł w butach, kasuje
hawk, ide renderować dalejMłody Papież - Czw 10 Wrz, 2009 nie pozwól sobie na głowe wchodzić! CHRZANEK - Czw 10 Wrz, 2009 Na bezkolizyjny rozrząd w tym silniku bym nie liczył.
Jak ocalał jeden zawór z 16 to będzie sukces.k-mart - Czw 10 Wrz, 2009 eee, u mnie przy zerwaniu napinacza poszlo tylko 12 zaworow Barejka - Czw 10 Wrz, 2009 Nie chce prrokowac ale jak pogielo zawory to tylko chyba wydechowe z tego co pamietam, na tlokach raczej sie tylko odbily nic zlego pewnie tlokom nie stalo, a wiec 8 +/- 1 Michał - Czw 10 Wrz, 2009 ile kosztuje +/- silnik do vtsa ? jest to tak drogi i rzadki stuff jak silniory do hondy ?kubas - Czw 10 Wrz, 2009 2,5kMichał - Czw 10 Wrz, 2009 a dostępność ??kubas - Czw 10 Wrz, 2009 nikłaM - Czw 10 Wrz, 2009
Michał napisał/a:
Greg napisał/a:
Michał napisał/a:
nie zdrowe dla silnika
nie znam cie więc koleżko daruj sobie te teksty
Tak mi sie skojarzylo
Cytat:
To Hoffander, kierownik planu, przyszedł z kobitą i szpanuje
M - Czw 10 Wrz, 2009 Vites, mam nadzieje ze koszty naprawy nie bedą duże i ze szybko ożywisz swojego hacza!
nie zdrowe dla silnika
nie znam cie więc koleżko daruj sobie te teksty
LOL!
Po pierwsze - może słabo, ale mnie znasz i spotkałeś nie raz.
Po drugie - tu nie było żadnej osobistej wycieczki, po prostu źle zrozumiałeś to, co napisałem.
M - Czw 10 Wrz, 2009 Michal sie zdenerował bo go komp parzy w łokcie od renderowania