To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - [wydzielony] przyszłość toru w Lublinie

Loko - Śro 09 Wrz, 2009

Michał napisał/a:

jak to kto za nie zaplaci
albo developer, albo własciciel toru

No pewnie proste :D
Dobre już to widze zarówno jak jeden i drugi leci zapłacić gruby hajs za bariery. :rotfl:
Właściciel toru sie wypina bo tor stoi tam dużo wcześniej i niby dlaczego teraz jak ktos w złym miejscu postawił bloki on ma ponosić tego koszty.
Deweloper wybudował blok, sprzedał już mieszkania kase ma w kieszeni i ma w głębokiej dupie płacenie za jakieś bariery.

Michał - Śro 09 Wrz, 2009

fakt
rzeczywistosc = polska

GeKo - Śro 09 Wrz, 2009

Prawda pewnie była taka że się pewnie ludzie pytali developerów co i jak z torem, a każdy pewnie mówił że nikt tego nie używa i że zostanie zlikwidowany. Ludziska uwierzyli na gębę i tyle.
Misiek_lbn - Śro 09 Wrz, 2009

nie wiem kto jest właścicielem (pzmot :?: ), ale wiem że Pan Czerniak wydzierżawił go na 99 lat za jakąś śmieszną kasę i teraz zarabia na tym kokosy...
Anonymous - Śro 09 Wrz, 2009

Tor Musi Zostać to jest pewne , teraz Tylko jak zatrzymać machinę łapówkarska ,przed jego zniszczeniem ??
TOXIC - Czw 10 Wrz, 2009

grifin010 napisał/a:
Tor Musi Zostać to jest pewne , teraz Tylko jak zatrzymać machinę łapówkarska ,przed jego zniszczeniem ??

Troche nas tu mało ale jak by tak petycje podpisaną 3000 podpisów wysłać, albo lepiej :D cały worek pojedynczych to może ktos by sie zastanowił ;)

Anonymous - Czw 10 Wrz, 2009

swietny temat ;D bosko się czyta ... ciekawe ile bedzie stron jutro :jupi:

rekinek & Stach czy DeSS walcie na radnych Lublina ..... a moze KEJ ty zaatakuje - WALCZCIE O TOR :lol2: :faja: :lol2:

polll - Czw 10 Wrz, 2009

jesli chodzi o tor to problem jest tylko przy kilku dyscyplinach... głośność przekracza karting i drifting. Tor na pewno nie zostanie zamknięty... a napewno jeszcze nie teraz. Problem jest tez z osiedlem kolo toru gdyż to ono stoi niezgodnie z planem zagospodarowania na tą chwile jest wiele szumu o nic. Dodatkowo przy torze będzie kościół ale to akurat nie problem bo ksiądz z tego kościoła to jakis patron sportow motorowych :)

grifin010 napisał/a:
To chyba zostanie tylko Poznań :/

Z Poznaniem jest podobna sytuacja jak z Lublinem-banda ye.banych działkowiczów żąda zamkniecia toru bo im hałasują,byłoby to moze smieszne gdyby nie to ze dotychczas udało im sie wywalczyc wprowadzenie normy hałasu na torze-dla aut 96 db,dla moto 98db,przy czym norma drogowa dla moto to 102 db(jakies pier.dolone kuriozum)!!!!!!!!!Tor do tego podwyzszył wały ziemne od strony działek,ale tym starym ch.ujom to mało-chca zamkniecia jedynego toru w pl

Franek - Czw 10 Wrz, 2009

rabarbar napisał/a:
chca zamkniecia jedynego toru w pl

Finał będzie taki, że jak ktoś będzie miał parę groszy, to będzie jeźdił upalac na tory w Czechach lub Niemczech.
Bo w Polsce nie będzie takiej możliwosći...

bizon - Czw 10 Wrz, 2009

a reszta bedzie upalac po ulicach...
byc moze troche to idealizuje, bo zawsze znajda sie ci, co beda latac po ulicach, ale poki ciagnelismy w lodzi streetlegal, to i wyscigow po nocach nie bylo, przynajmniej zrzeszeni nie latali. jak nam streetlegala zabili, to teraz pare razy w tygodniu po pare godzin upalaja.
idiotyzm.
postawic pare torow i nie dosc, ze bedzie mniej upalania n ulicach, to jeszcze bedzie mozna na tym zarobic.

Barejka - Czw 10 Wrz, 2009

Jestem w najlepszej sytuacji, kupie pole od sasiada, plac jest daleko od zabudowan, na tor wielkosci tego w lublinie starczy i bedzie jedyny tor w polsce :]
Stacho - Czw 10 Wrz, 2009

Ja mam nadzieje że Lublin się ostanie :) ale nie ukrywam że mieszkańcy tych bloków to banda Yebanych skur.wieli ! Mają swoje forum osiedlowe i jest tam temat toru no ale jak chiałem się zarejstrować to nie dało rady..
Z tego co pamiętam to te bloki juz stoją z 5 lat do jest tam taki przypadek że typ kupił mieszkanie i do tej pory nie odebrał, i ciągle mówi ze coś jest źle zrobione i robi mu firma poprawki i w końcu sprawa poszła do sądu i wyszło ze nie chciał mieszkania bo tor o którym on nic nie wiedział..

GOKART - Czw 10 Wrz, 2009

Zlikwidować wszystkie tory ! Wybudować na nich boiska piłkarskie ! Będziemy potęgą piłki kopanej !
Temat nieciekawy.
Praktycznie z każdym torem w PL który jest na terenie miasta podobnie się dzieje. Albo ktoś chce położyć łapę na terenie toru albo zamknąć. Ludzie wyjadą na ulicę upalać, tam postawi się fotoradary i napiszę w gazetkach stop wariatom drogowym.