HydePark - [wydzielony] przyszłość toru w Lublinie
Loko - Śro 09 Wrz, 2009
Michał napisał/a:
jak to kto za nie zaplaci
albo developer, albo własciciel toru
No pewnie proste
Dobre już to widze zarówno jak jeden i drugi leci zapłacić gruby hajs za bariery.
Właściciel toru sie wypina bo tor stoi tam dużo wcześniej i niby dlaczego teraz jak ktos w złym miejscu postawił bloki on ma ponosić tego koszty.
Deweloper wybudował blok, sprzedał już mieszkania kase ma w kieszeni i ma w głębokiej dupie płacenie za jakieś bariery.Michał - Śro 09 Wrz, 2009 fakt
rzeczywistosc = polskaGeKo - Śro 09 Wrz, 2009 Prawda pewnie była taka że się pewnie ludzie pytali developerów co i jak z torem, a każdy pewnie mówił że nikt tego nie używa i że zostanie zlikwidowany. Ludziska uwierzyli na gębę i tyle.Misiek_lbn - Śro 09 Wrz, 2009 nie wiem kto jest właścicielem (pzmot ), ale wiem że Pan Czerniak wydzierżawił go na 99 lat za jakąś śmieszną kasę i teraz zarabia na tym kokosy...Anonymous - Śro 09 Wrz, 2009 Tor Musi Zostać to jest pewne , teraz Tylko jak zatrzymać machinę łapówkarska ,przed jego zniszczeniem ??TOXIC - Czw 10 Wrz, 2009
grifin010 napisał/a:
Tor Musi Zostać to jest pewne , teraz Tylko jak zatrzymać machinę łapówkarska ,przed jego zniszczeniem ??
Troche nas tu mało ale jak by tak petycje podpisaną 3000 podpisów wysłać, albo lepiej cały worek pojedynczych to może ktos by sie zastanowił Anonymous - Czw 10 Wrz, 2009 swietny temat bosko się czyta ... ciekawe ile bedzie stron jutro
rekinek & Stach czy DeSS walcie na radnych Lublina ..... a moze KEJ ty zaatakuje - WALCZCIE O TOR polll - Czw 10 Wrz, 2009 jesli chodzi o tor to problem jest tylko przy kilku dyscyplinach... głośność przekracza karting i drifting. Tor na pewno nie zostanie zamknięty... a napewno jeszcze nie teraz. Problem jest tez z osiedlem kolo toru gdyż to ono stoi niezgodnie z planem zagospodarowania na tą chwile jest wiele szumu o nic. Dodatkowo przy torze będzie kościół ale to akurat nie problem bo ksiądz z tego kościoła to jakis patron sportow motorowych Anonymous - Czw 10 Wrz, 2009
grifin010 napisał/a:
To chyba zostanie tylko Poznań
Z Poznaniem jest podobna sytuacja jak z Lublinem-banda ye.banych działkowiczów żąda zamkniecia toru bo im hałasują,byłoby to moze smieszne gdyby nie to ze dotychczas udało im sie wywalczyc wprowadzenie normy hałasu na torze-dla aut 96 db,dla moto 98db,przy czym norma drogowa dla moto to 102 db(jakies pier.dolone kuriozum)!!!!!!!!!Tor do tego podwyzszył wały ziemne od strony działek,ale tym starym ch.ujom to mało-chca zamkniecia jedynego toru w plAnonymous - Czw 10 Wrz, 2009 Franek - Czw 10 Wrz, 2009
rabarbar napisał/a:
chca zamkniecia jedynego toru w pl
Finał będzie taki, że jak ktoś będzie miał parę groszy, to będzie jeźdił upalac na tory w Czechach lub Niemczech.
Bo w Polsce nie będzie takiej możliwosći...bizon - Czw 10 Wrz, 2009 a reszta bedzie upalac po ulicach...
byc moze troche to idealizuje, bo zawsze znajda sie ci, co beda latac po ulicach, ale poki ciagnelismy w lodzi streetlegal, to i wyscigow po nocach nie bylo, przynajmniej zrzeszeni nie latali. jak nam streetlegala zabili, to teraz pare razy w tygodniu po pare godzin upalaja.
idiotyzm.
postawic pare torow i nie dosc, ze bedzie mniej upalania n ulicach, to jeszcze bedzie mozna na tym zarobic.Barejka - Czw 10 Wrz, 2009 Jestem w najlepszej sytuacji, kupie pole od sasiada, plac jest daleko od zabudowan, na tor wielkosci tego w lublinie starczy i bedzie jedyny tor w polsce Stacho - Czw 10 Wrz, 2009 Ja mam nadzieje że Lublin się ostanie ale nie ukrywam że mieszkańcy tych bloków to banda Yebanych skur.wieli ! Mają swoje forum osiedlowe i jest tam temat toru no ale jak chiałem się zarejstrować to nie dało rady..
Z tego co pamiętam to te bloki juz stoją z 5 lat do jest tam taki przypadek że typ kupił mieszkanie i do tej pory nie odebrał, i ciągle mówi ze coś jest źle zrobione i robi mu firma poprawki i w końcu sprawa poszła do sądu i wyszło ze nie chciał mieszkania bo tor o którym on nic nie wiedział..GOKART - Czw 10 Wrz, 2009 Zlikwidować wszystkie tory ! Wybudować na nich boiska piłkarskie ! Będziemy potęgą piłki kopanej !
Temat nieciekawy.
Praktycznie z każdym torem w PL który jest na terenie miasta podobnie się dzieje. Albo ktoś chce położyć łapę na terenie toru albo zamknąć. Ludzie wyjadą na ulicę upalać, tam postawi się fotoradary i napiszę w gazetkach stop wariatom drogowym.