ŁukaszS3 - Pon 14 Wrz, 2009 Ale ja nigdzie nie napisałem że przerabia sią budę... Tylko łapę jeśli kupimy silnik bez niejvojt3k - Pon 14 Wrz, 2009 Greg, Czyżbyś myślał nad tym niebieskim rallye z allegro z zajechanym motorem?:DBarejka - Pon 14 Wrz, 2009 Greg, chyba planuje zrobic C2 8v bo jak wiadomo 8v ma wiekszy potencjal, jesli chodzi o papierki to zarowno 8v i 16v ma pojemnosc 1.6 a kogo moc KW obchodzi, raczej pojemnosc tez malo istotna, ale nigdy nic nie wiadomo Anonymous - Pon 14 Wrz, 2009 martin.h - Pon 14 Wrz, 2009
vojt3k napisał/a:
Greg, Czyżbyś myślał nad tym niebieskim rallye z allegro z zajechanym motorem?:D
Niebieski już sprzedany, na Śląsk Greg - Pon 14 Wrz, 2009
martin.h napisał/a:
vojt3k napisał/a:
Greg, Czyżbyś myślał nad tym niebieskim rallye z allegro z zajechanym motorem?:D
Niebieski już sprzedany, na Śląsk
To szybko, jeszcze ze 2h temu był do sprzedania.
Tak, przyznaję, zainspirował mnie. Uciąłem sobie dziś nawet dość długą pogawędkę z saxorulezem (pozdro ) w tej sprawie - coś będę działał. Jak nie ta buda, to znajdzie sie inna. Może S1. Silnik może z Saxo, może z głowicą z 206 - zobaczymy. Póki co snuję plany i kombinuję, ale prędzej czy później coś kupię.
martin, a kto go kupił? znasz? Jakie plany?martin.h - Pon 14 Wrz, 2009
Greg napisał/a:
martin, a kto go kupił? znasz? Jakie plany?
Na razie nie chcę pisać szczegółów. Będzie rajdówka i kupiła osoba z forum.Bart - Pon 14 Wrz, 2009 miałeś nie mówić!
Michał - Pon 14 Wrz, 2009 wiem ktomartin.h - Pon 14 Wrz, 2009