HydePark - Nie było mnie okolo miesiaca na forum, wracam a tu co?
PieQt - Wto 15 Wrz, 2009 przejeżdżałem koło cyny w zeszły weekend w sobotę w nocy i było zamknięte - a to już na zawsze .... a eva czy jak tam się nazywa ten klub gdzie była paprotka - Michał, warte to coś? gdzie nine jest?k-mart - Wto 15 Wrz, 2009 Kondzio poleca "remont".Marek23 - Wto 15 Wrz, 2009
PieQt napisał/a:
przejeżdżałem koło cyny w zeszły weekend w sobotę w nocy i było zamknięte - a to już na zawsze .... a eva czy jak tam się nazywa ten klub gdzie była paprotka - Michał, warte to coś? gdzie nine jest?
Mi sie podobalo w Fabryce Trzciny,ale to nie substytu Cyny, ktora w sumie byla niezla.
Za to Plata to dla mnie porazka. Nie pisze tego zlosliwie, ale tak to widze. Bylem tam rok temu i jedyni z warszawy to byli chyba Michal,Rudy i Oscar. reszta ryje jak kartofle, wies tanczy i spiewa.Rudello - Wto 15 Wrz, 2009 Nie chodzi o 'modne' warszawskie kluby... Bad-i raczej miał na myśli sofie. Teraz jest sogo i jest dobre Michał - Wto 15 Wrz, 2009
PieQt napisał/a:
przejeżdżałem koło cyny w zeszły weekend w sobotę w nocy i było zamknięte - a to już na zawsze .... a eva czy jak tam się nazywa ten klub gdzie była paprotka - Michał, warte to coś? gdzie nine jest?
Chodzi ci o EVE
http://www.theeve.pl/
z całej czwórki ( cyna, plata, opera i eve ) to dla mnie chyba najgorzej.
Tam to dopiero jest lans, tam widać srednią wieku 50 lat, straszne kurwixy, klub sam w sobie strasznie drętwy, zrobiony na niby WOW. Nie ma tego luzu platynowego.
A NINE jest koło ambasady włoskiej, koło poczty głównej. tak jakby na tyłach marszałkowskiej. W miejscu gdzie nightdriwersi mają swoj postój ...PieQt - Wto 15 Wrz, 2009 to już wiem gdzie, mieszkałem w tamtych okolicach rok ... no nic, trzeba będzie zajrzeć do nineAnonymous - Wto 15 Wrz, 2009 zamiast Sofii warto iść podobno do VEGAS czy coś w tym stylu na Wilczej Bad-i - Wto 15 Wrz, 2009
Marcel 08 napisał/a:
zamiast Sofii warto iść podobno do VEGAS czy coś w tym stylu na Wilczej
ee tam jest lepszy lokal, tyle ze miejsca do tanczenia mało