HydePark - Mistrzostwa Swiata w pilce noznej - Niemcy 2006
Anonymous - Wto 30 Maj, 2006 hmm.. bramkarz nam strzelil gola :DLoko - Wto 30 Maj, 2006 Okej to ja już nie mam wiecej pytań, wszysko jasne gaugan - Wto 30 Maj, 2006 polsce gratulujemy janasa kutasa... :565:Anonymous - Wto 30 Maj, 2006 Cholota straszna na stadionie!
G W I Z D Y napewno im pomoga w Niemczech!
Eh
Czy wygrywasz czy nie!!!
po tym poznaje sie kibicow! ze sa na DOBRE i na ZLE
a buczenie na Kuszczaka to juz przesada nie z tej ziemi? Fakt bramka kuriozum no ale!!
Mlody chlopak jedzie na mundial chcial sie pokazac a tu taki niefart... pomyslcie ile tu musialo byc przypadku w tym ze pilka kopnieta przez BRAMKARZA przeleciala cale boisko zrobila koziol akurat taki ze wpadla idalnie miedzy rece a poprzeczke... kolo kopalby tak zapewne 100Lat i tego nie powtorzyl! bywa... BRAWA mu sie nalezaly...To by mu pomoglo...
A cp dp samej gry to foktycznie nie pokazali nic. zero kobinacyjnej gry, zero szybkosci, przerzut na druga strona to chyba nie bylo ani jednego.
Jak dla mnie Baszczu spoko - jak zwykle zreszta -
Panowie wyluzujmy poslady bedzie dobrze! mamy przeciez 10 dni do mundialu no i Rasiaka
[ Dodano: Wto 30 Maj, 2006 ]
gaugan napisał/a:
polsce gratulujemy janasa kutasa... :565:
Co ty gadasz??
to samo mowiles jak awansowalismy do MS?!?!?!?!
Wyluzuj troche... sa w trakcie przygotowan... Po mundialu mozna bedzie oceniac!Jakarti - Wto 30 Maj, 2006 kurwa... gralem na bramce kilka ladnych lat.. i nigdy mi nie strzelil w ten sposob bramkarz gola.. kurwa jak to mozliwe, ze my kurwa zawsze musimy przegrac nawet gdy przeciwnik wcale kurwa nie jest lepszy. kurwa. kurwa przeciez ten boruc tez nie najgorzej zawsze gral to teraz kurwa musial sie poslizgnac.. rykoszety do kurwa mozna obronic, a jemu ewidentnie sie nie chcialo.. na dodatek ten debil.. no wierzylem w niego kurwa.. a tu taka kupa.. dudek pewnie lezy na ziemi i sie smieje i dziekuje, ze nie jedzie tam bo by musial wyciagac co chwile pilke z siaty.. co najgorsze najlepiej to chyba ten Rasiak wysmiewany tutaj tak bardzo zagral.. przynajmniej kurwa staral sie kopnac ta pilke a nie tak jak reszta patrzyl tylko jak inni biegaja.. no moze jeszcze szymkowiak. w obronie niezle jop pogral i to by bylo na tyle.. prosze.. z czym do ludzi.. rozumiem, ze troche sie wybiegali w tym szwablandzie zwanym szwajcaria ale to nie znaczy ze maja stac jak pionki.. zero walki. dobrze ze w pilce noznej jest cos takiego jak strzaly z dystansu bo inaczej bysmy nie obejrzeli zadnej akcji.. dobra , troche kurwa odreagowalem..
i zeby mi to bylo kurwa ostatni raz!
aaaaa kurwa bym zapomnial. jak ja kurwa nienawidze Polakow.. co za idioci.. Ci ludzie na trybunach.. gwizdza na zawodnikow , a to przeciez kurwa nie oni wybierali ten jebany sklad na MS. zamiast drzec te mordy - gooooooool , ej Polska gol , ej Polska gol, ej Polska gooooooooool.. to CI kurwa gwizdza.. tak samo z Borucem - to gdzie jest Dudek.. no i jeszce Franek - lowca bramek - gowno! nie strzelil gola od pol roku.. Pele tez kiedys dobrze gral i nie ma pretensji ze go nie powolouja... moze i bledem jest nie powolanie Dudka.. ale kurwa.. kto normalny powola bramkarza ktory przez pol roku siedzi na lawce?... to tak jakby wybrac na kierowce do waznego wyscigu kogos kto tylko oglada i trenuje.. tak po prostu nie mozna.. nie wiem czy ktos z was gral cos w gale wiecej ale gra w meczu o cos a trening to duuuuuuuuza roznica.. inna motywacja..
dobra.. skonczylem.
kurwa.Anonymous - Wto 30 Maj, 2006 Jakarti
Fakt gra tragiczna ale inne repy tez za wiele nie pokazaly bo sa w FAZIE PRZYGOTOWAN moze to i lepiej ze teraz przegrali bo co by bylo jakby wygrali 5-0?! pojechaliby i poczuli by sie jak Pan i Wladca i tam by udupili.... wiec taki mecz moze i dobrze ze byl, pokazal ze jeszcze troche brakuje i moze byc tylko lepiej.
Tez mialem zrazenie ze Boruc jakby zastygl w miejscu... ale to jest urok rykoszetow, staniesz nie na tej noge i potem fizyki nie oszukasz :568: KLOPS i tyle
a kuszczaka jest mi naprawde szkoda! To nie oni mieli fart tylko on NIEFART Jakarti - Wto 30 Maj, 2006 no dobra.. ale nie w ten sposob.. gralem troszke w pilke i prosze.. nie w ten sposob.. mozna przegrac po grze i mozna przegrac bez gry.. fakt .. bramki troche z dupy.. kuszczaka - to jedyna taka w zyciu.. ale troszke walki..
ja tam wierze w Polske i jestem kibic prawdziwy. nie raz juz wracalem ze zdartym gardlem.. w zyciu bym nie gwizadal i strasznie mnie to kurwa. az caly sie telepie, ze zamiast ich wesprzec to CI oleeeee spiewali Kolumbii.. prosze.. wstyd i hanba - a wynik.. coz - mogl byc lepszy.Anonymous - Wto 30 Maj, 2006 o kibicach nie mowmy bo szkoda klawiatury
sam nie raz wracalem z meczu swojej druzyny a bywaly wyniki po 0-8 1-9 zboj z tym moze odechcialo mi sie krzyczec ok ale zeby gwizdac?!?!?
Boruc od kiedy do Celicu przeszedl pączuś niezly sie zrobil i moze te 3-4 KG wiecej zawazyly ze dupska juz w druga strone ruszyc nie mogl gaugan - Wto 30 Maj, 2006 Majkel, smieszny rym, nic wiecej
wciaz wierze w ta druzyne, mimo ze grali dzis jak III liga
pzdrAnonymous - Wto 30 Maj, 2006 :564: spoko
bedzie GIT strick - Wto 30 Maj, 2006 Widzicie jakieś szanse wyjścia z grupy? Ja po dzisiejszym spotkaniu niestety nie! :567:Jakarti - Śro 31 Maj, 2006 bedzie dobrze ziomek - jestes Polakiem.. nie poddawaj sie jeszcze przed meczem..Loko - Śro 31 Maj, 2006 Muszą wyjść, bo przyinwestowałem w telewizor w media saxorulez - Śro 31 Maj, 2006 nie grałem nigdy w piłkę - ale lubie oglądac dobre mecze - dobre to np. final ligi lub liga angielska.
skoro każdy komentuje to i ja się wypowiem. Nie jestem znawcą takze moze sie myle ale :
- brakowało dynamiki
- brakowało dobrych przyjęć - mam wrażenie że to zaważyło o meczu, piłkarze w pełnym biegu nie mogli przyją c piły, a jesli już to odskakiwała im na 2m prosto pod ngi pana co wącha koks w wolnych chwilach
- brakowało pomysłu - tzn cały czas grali tak samo - skoro nie można przejść kogoś dołem - to moze warto górą, bokiem - nie wiem nie znam się ale to są takie moje spostrzeżenia pierwsze. Wiem zę pod koniec meczu troche sie rzucili do ataku - a mozę to kolumbia już odpuściła...Jakarti - Śro 31 Maj, 2006 bylo - minelo. teraz trzeba zaciskac kciuki na Chorwacje..
nie chce Wam przypominac ale kiedys wygralismy z nimi 4:1.. (albo przegralismy.. cos pustka w glowie ) ale brameczki byly piekne..