Anonymous - Pon 21 Wrz, 2009 Za przeproszeniem Chuj
Ubuntu mnie dobija żaden , program nie diaął jak nalezy nic sciagnac nie mogę . Active Password Changer 3.0.420 zassałem to na innym kompie i przeniosłem przez pen driva to jasny chuj error ze archiwum jest złe .Anonymous - Pon 21 Wrz, 2009 Nawet jebane wstecz przestało działać bizon - Pon 21 Wrz, 2009 sciagnij obraz hirens boota, odpal kompa z plyty i wtedy tym activem. z vista nie probowalem, ale w xp wiele razy pomogl. choc bywalo, ze nie pomogl Bart - Pon 21 Wrz, 2009 M - Pon 21 Wrz, 2009 Grif, musze Ci w ogoole zadac jedno podstawowe pytanie
PO CH.UJ isntalowałes vistęAnonymous - Pon 21 Wrz, 2009
eM napisał/a:
Grif, musze Ci w ogoole zadac jedno podstawowe pytanie
PO CH.UJ isntalowałes vistę
Z Vista kupiłem Laptopa i przez prawie rok nie narzekałem .
Udało mi sie odzyskać stare hasło , ale juz Visty nie udało sie uruchomic
Stan na godzinę 21;12
Mam 2 razy zainstalowane Ubuntu( po usunięciu visty i sformatowaniu partycji byłem pewien ze Ubuntu zostało usuniete) , oraz usuniętą Viste która, robi problemy i po 3 podejściach nie chce sie zainstalować .
Dzięki ubuntu dało mi sie przenieść wszystkie ważne rzeczy co jest naprawdę na duży +
I co teraz zrobili byście na moim miejscu
a)Zostawic Ubuntu
b)Zostawic Ubuntu i zainstalować Vistę albo innego windowsa
c) Usunac ubuntu i próbować zainstalować Vistę np??Michał - Pon 21 Wrz, 2009 zainstaluj windows 7 .... poważnieAnonymous - Pon 21 Wrz, 2009 Mówisz ze będzie Dobry ?Michał - Pon 21 Wrz, 2009 dzisiaj czytałem na wp ( wiem wiem , szit jakich mało ) o performancu 7. Podobno to samo co xp
w ogóle, wszyscy się jarajo. Ja właśnie kupuje 7, mimo ze używam troche bardziej niestandardowych progsów niz 90% użytkowników tego forum, to i tak go zainstalujeAnonymous - Pon 21 Wrz, 2009
Michał napisał/a:
Ja właśnie kupuje 7
Ile % już kupiłeś?Michał - Pon 21 Wrz, 2009 martin.h - Pon 21 Wrz, 2009
AndreXSi napisał/a:
Michał napisał/a:
Ja właśnie kupuje 7
Ile % już kupiłeś?
Instalacja po rosyjsku Anonymous - Pon 21 Wrz, 2009 Jutro będe myślał o 7 on jest kompatybilny z Xp tak ?Michał - Pon 21 Wrz, 2009 takrasta - Wto 22 Wrz, 2009 7 kopie jajca