To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - ukradli mi znaczek drugi raz

Anonymous - Sob 20 Maj, 2006

yaris? :P
Jaco707 - Nie 21 Maj, 2006
Temat postu: Re: ukradli mi znaczek drugi raz
mikson napisał/a:
rece opadaja..............................................................

Mi ostatnio ukradli wycieraczki przednie :/ Mikson, czy samochód miałeś zaparkowany gdzieś na sadybie, bo mi właśnie tam ukradli.

dzik - Nie 21 Maj, 2006

Mikson, nie przejmuj sie, kiedys pojechalem na zlot yarisow wlasnie ze znaczkiem 1.2
Ustawil sie ze mna jakis 1.0 i stwierdzil ze wezmie kumpla na poklad zeby byly rowne szanse :D
Szkoda ze skonczylo sie na jednej ustawce.

Anonymous - Czw 27 Lip, 2006

to bylo dobre dziku :)

mocne 1.0 pokazalo klase hhehehe

:564:

znaczek 2 razy zdjeli mi na sadybie,
a zeby bylo smiesznie
yarisa moich starych jak przyjechali do mojego brata dwie ulice dalej tez ukradli ,

jakie polecacie ciekawe zabezpiecznie dodatkowe, jakis ukryty swich czy co bo teraz mam pekawke zeby mi yarek nie odjechal

saxorulez - Czw 27 Lip, 2006

porada numer jeden - częściej pojawiać sie na forum :)
Anonymous - Czw 27 Lip, 2006

właśnie - czy po usunięciu znaczków (Citroen, Saxo, VTS) zostają dziury? Czy może znaczki są tylko na przylepę?
Loko - Czw 27 Lip, 2006

Zostają dziury, widać że są przymocowane, jak otworzysz klape i popatrzysz w dziury tam gdzie nie ma plastików to widać ze znaczki są przymocowane. :)
strick - Czw 27 Lip, 2006

A już chciałeś ściągnąć że wiesz?
Loko - Czw 27 Lip, 2006

Nie ja chce dokleić jeden znaczek, ale na razie nie wiem na co go przykleić :) , zowa na razie nie ma znaczków i widać ślady i jak oglądałem auto to zaglądalem wszędzie i to widać wyraźnie od spodu, bo tam nie ma plastików.
Anonymous - Pią 28 Lip, 2006

kupiłem znak Hartge (tuner profi BMW), ale nie założyłem na klapę, bo mi debile gdzies pod tesco, albo innym multiplexem zajepiolą :560:
wrrrr....