Qukie - Sob 03 Paź, 2009 Byłem, widziałem i nawet mogę polecić. Jak na polską produkcję dobry film Bart - Sob 03 Paź, 2009 jakieś sceny erotyczne są?
cycki widać?M - Sob 03 Paź, 2009 "Twoja stara poszła na casting do "Galerianek"" Maciusiowy - Sob 03 Paź, 2009 jebłem Anonymous - Sob 31 Paź, 2009 A tak wracając do tego filmu to byłem w kinie i widziałem i fakt texty przednie ale tak naprawdę ten film to dramat i końcówka wcale nie jest śmieszna. Film ten po prostu przedstawia Polska patologię.Jaco - Sob 31 Paź, 2009
Po obejrzeniu etiudy spodziewałem się czegoś mocniejszego i dobitniejszego.. no i troszkę się rozczarowałem..rzeźnik. - Śro 04 Lis, 2009 wystarczy do większej galerii iść po co do kinaM - Śro 04 Lis, 2009
rzeźnik. napisał/a:
wystarczy do większej galerii iść po co do kina
chyba kolega sie zapomnial przywitac albo cos mnie omineloAnonymous - Śro 04 Lis, 2009
eM napisał/a:
chyba kolega sie zapomnial przywitac albo cos mnie ominelo
Em - to drugie
Z kolegą nawet wczoraj na spocie byliśmy
A co do filmu to jeszcze nei widziałem rzeźnik. - Czw 05 Lis, 2009 witam cię eM rzeźnik. - Czw 05 Lis, 2009 no faktycznie jest temat z powitaniami , napawiłem swój błądAnonymous - Nie 27 Gru, 2009 wpadł mi ostatnio w ręce i musze powiedzieć, że mocno słaby ... ale jedna z niewielu produkcji, że nie popsuli zakończenia, jak ktoś był w kinie i nie spotkał "galerianki" to wyrzucił kasę w błoto Bad-i - Nie 27 Gru, 2009 Marcel jak zalozysz swoja czerwona koszule i watcha to na bank poroochaszAnonymous - Wto 29 Gru, 2009 wezme wtedy ciebie z twoim nowym i czapką i bedzie gang bang Bad-i - Wto 29 Gru, 2009