nox - Czw 01 Paź, 2009 To tym bardziej za golfa nie kupił by rozsądnej m3 e46 oto mi chodziło Anonymous - Czw 01 Paź, 2009
206 Gti napisał/a:
Chce 58 koła - tyle nie dam
nie wiem jak wyglądają Twoje finanse ale może warto było dać Tą kwotę jesli właściciel nie jest skłonny do negocjacji .
Przecież Z3m nie traci na wartości jest pewnego rodzaju lokata.
ps. z Ciekawości sprawdziłem ile kosztuje Z3M w Szwecji i ceny wachają sie od 15k - do prawie 20 k euro.Marek23 - Czw 01 Paź, 2009 Tanio i nie strucel to może w Erze mają...206 Gti - Czw 01 Paź, 2009
grifin010 napisał/a:
206 Gti napisał/a:
Chce 58 koła - tyle nie dam
nie wiem jak wyglądają Twoje finanse ale może warto było dać Tą kwotę jesli właściciel nie jest skłonny do negocjacji .
Przecież Z3m nie traci na wartości jest pewnego rodzaju lokata.
ps. z Ciekawości sprawdziłem ile kosztuje Z3M w Szwecji i ceny wachają sie od 15k - do prawie 20 k euro.
Powiem, tak jak był zrobił jak mówisz wyglądały by tragnicznie. Co do auta jako lokaty kapitału to bylbym sceptyczne. Wszystko tylko nie auta.
Moze i ceny takie są - tylko kupujących 12, 13, 14 letnie samochody za 15K EUR - brak. na mobile.de - od 6 msc ten sam skład samochdowy...
Umówmy sie to jest auto nie sprzedawalne.206 Gti - Czw 01 Paź, 2009
Marek23 napisał/a:
Tanio i nie strucel to może w Erze mają...
Marek 40K - za 13 letnie auto - to dla Ciebie tanio?martin.h - Czw 01 Paź, 2009 Za 58k to ja mam STI 2003 Marek23 - Czw 01 Paź, 2009
206 Gti napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Marek 40K - za 13 letnie auto - to dla Ciebie tanio?
Niestety,ale tego modelu wyszło bardzo mało sztuk. Podobno daje najwięcej frajdy z jazdy z wszystkich rwd. Było drogie na starcie,trzyma cenę, bo jest rarytasem z wielu powodów...
Wiek nie ma nic do rzeczy, zobacz ile trzeba dac za 911 w z takiego rocznika.PiTT - Czw 01 Paź, 2009
206 Gti napisał/a:
PiTT napisał/a:
mnie jara M3 e46
Za cene gofla mogłeś mieć spokojnie E46 M3
absolutnie nie
nawet by nie było blisko
takie m3 które warto brać pod uwagę w tej chwili nawet to pow 70k
wtedy jak kupowałem golfa to trzeba było dac pow. 80k
jeśli mowa o okazyjnych M3 z zaniżoną ceną o kilkadziesiąt tyś. to z miejsca takie ogłoszenia można odrzucić206 Gti - Czw 01 Paź, 2009
Marek23 napisał/a:
206 Gti napisał/a:
Marek23 napisał/a:
Marek 40K - za 13 letnie auto - to dla Ciebie tanio?
Niestety,ale tego modelu wyszło bardzo mało sztuk. Podobno daje najwięcej frajdy z jazdy z wszystkich rwd. Było drogie na starcie,trzyma cenę, bo jest rarytasem z wielu powodów...
Wiek nie ma nic do rzeczy, zobacz ile trzeba dac za 911 w z takiego rocznika.
hmmm... masz pewnie rację
No nic bede gościa męczył - zobaczymy.
Ktoś skomentuje foty?pP - Czw 01 Paź, 2009
206 Gti napisał/a:
Ktoś skomentuje foty?
niedoświetlone
a tak serio nie wzbudzają zaufania..a kolor środka makaabraMisiek_lbn - Czw 01 Paź, 2009
206 Gti napisał/a:
Ktoś skomentuje foty?
wygląda o 2 nieba lepiej niż lubelski M Paść szymlorek - Czw 01 Paź, 2009 Jak za taka kase możesz wejść w e46 m3 to nawet sie nie zastanawiaj, na tym modelu strasznie widać już ząb czasu.
Pozatym w tym konkretnym egzemplarzu ta czerwona skóra jest paskudna, wygląda jak samoróbka..
Kliamtyzacja pokrętła (schładzacz)- bmw nie wiedziało w tamtych czasach co to climatronic? Mick - Czw 01 Paź, 2009