PGmaster - Nie 11 Paź, 2009 A mi sie podobał mimo że nie lubie takich filmow... Ta jego "inność" byla fajna OSKAR - Nie 11 Paź, 2009 Opinie podzielone.
Ale nie jest to film o obcych tak naprawdę.Sam tylko wątek jest tak podobn jak do na przykład filmów o slamsach z ludzkim motywem.
Podobał mi się bardzo za oryginalność i pomysł.
Zdjęcia i klimat naprawdę brudne tak jak to ujął The Mc.
Czytałem recenzje w Przekroju i jeśli spojrzeć na ten film tak jak tam opisali,to naprawdę film jest o znieczulicy ludzkiej,rasizmie,materializmie i tym podobne.
Osobiscie polecam i chetnie pojde jeszcze raz na to jak bede mial okazje.M - Nie 11 Paź, 2009
OSKAR napisał/a:
Czytałem recenzje w Przekroju i jeśli spojrzeć na ten film tak jak tam opisali,to naprawdę film jest o znieczulicy ludzkiej,rasizmie,materializmie i tym podobne.
Tak dokladnie o tym jest ten film.Anonymous - Nie 11 Paź, 2009 Właśnie przed chwila skończyłem oglądać . Film sam w sobie nie zrobił na mnie dobrego wrażenia , jednak sposób w jaki przedstawione zostały wady naszego społeczeństwa żeby nie powiedzieć ludzkości jest bardzo fajny i trafny warty i chyba tyko da tego warto obejrzeć ten film.M - Nie 11 Paź, 2009
grifin010 napisał/a:
Właśnie przed chwila skończyłem oglądać . Film sam w sobie nie zrobił na mnie dobrego wrażenia , jednak sposób w jaki przedstawione zostały wady naszego społeczeństwa żeby nie powiedzieć ludzkości jest bardzo fajny i trafny warty i chyba tyko da tego warto obejrzeć ten film.
Grifin, powiedz tacie ze bardzo ladnie za Ciebie wypracowanie napisał.
Anonymous - Nie 11 Paź, 2009 z Tym będzie problem bo to ja pisałem M - Nie 11 Paź, 2009
grifin010 napisał/a:
:D z Tym będzie problem bo to ja pisałem
Witam Pana na forum.Anonymous - Nie 11 Paź, 2009
eM napisał/a:
grifin010 napisał/a:
:D z Tym będzie problem bo to ja pisałem
Witam Pana na forum.
Witam martin.h - Nie 11 Paź, 2009 Witamy ojca grifina OSKAR - Nie 11 Paź, 2009 Dzien dobry tato grufuna Moze pan sie przedstawi Anonymous - Nie 11 Paź, 2009
OSKAR napisał/a:
Dzien dobry tato grufuna Moze pan sie przedstawi
Dziękuje , za propozycje ale jednak nie skorzystam . Wiem Pan Panie Oskarze , takie zabawy w fora to dla was młodych , mnie juz takie rzeczy nie bawią .Ryba - Nie 11 Paź, 2009 Oglądałem ostatnio w pracy i podsumuję tak, że do kina nie ma sensu iść - lepiej przeznaczyć te pieniądze na nową szczoteczkę do zębów, natomiast jak ktoś ma na kompie, to z zupełnych nudów można sobie go oglądnąć.bizon - Nie 11 Paź, 2009 wlasnie obejrzalem. fajne zdjecia. ciekawe ujecie tematu, niby sf, a tu studium najgorszych ludzkich cech.
na mnie wrazenie zrobil.Barejka - Nie 11 Paź, 2009 jestem w trakcie i ja k narazie pozytywnie nastawiony na dalsze ogladanie tego filmuThe Mc - Nie 11 Paź, 2009
Ryba napisał/a:
Oglądałem ostatnio w pracy.
a moze warunki nie byly odpowiednie do ogladania filmu?