To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Auto z UK

iQ - Wto 13 Paź, 2009

Dziwne jest tylko ze w wiekszosci (jezeli nie wszystkich) krajow UE rejestruja samochody z kierownica po prawej stronie (finlandia, szwecja, niemcy, hiszpania) o_O
Ale ja sie tam nie znam...

martin.h - Wto 13 Paź, 2009

Widzisz, jeszcze dobrze nie znasz Polski, jak tu zamieszkasz na stałe to dopiero zauważysz jak bardzo różnimy się od Europy :D
k-mart - Wto 13 Paź, 2009

w UK nie ma aut, z tego co mi sie o uszy obilo
Barejka - Wto 13 Paź, 2009

martin.h, cos takiego znalazlem http://forum.angliki.info...nglika-vt41.htm
Młody Papież - Wto 13 Paź, 2009

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: do czego Ci to auto???? :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :lol2: :lol2:
Jakarti - Śro 14 Paź, 2009

k-mart napisał/a:

dokladnie. k-mart ma racje. (zmien kufa ten avantar bo znowu myslalem, ze to badi!! :D )
tam sa cars czy cos takiego.. automobiles..

martin.h - Śro 14 Paź, 2009

Dżon napisał/a:
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: do czego Ci to auto???? :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :lol2: :lol2:

I z czego tak rżysz ;D

Jakarti napisał/a:
k-mart napisał/a:

dokladnie. badi ma racje.
tam sa cars czy cos takiego.. automobiles..

:rotfl: Też się nabrałem.

saxorulez - Śro 14 Paź, 2009

martin.h napisał/a:
To ma być 106, ale przygotowane do trackday'ów: klatka, 2 kubły, gwintowany zawias itp

i musisz takie 106 z UK sciagać?

M - Śro 14 Paź, 2009

bedzie taniej o 1000zl przeciez :)

ok.. wszystko jasne

saxorulez napisał/a:
martin.h napisał/a:
To ma być 106, ale przygotowane do trackday'ów: klatka, 2 kubły, gwintowany zawias itp

i musisz takie 106 z UK sciagać?

Tak, z jednego prostego powodu, wiem że auto będzie w b.dobrym stanie, zarówno blacharskim jak i mechanicznym. A jakby nie było to ceny należą do najniższych w Europie i są bardzo zachęcające.

Bart - Śro 14 Paź, 2009

Dżon napisał/a:

nie bluźnij, prymitywie, skodziarzu jeden!

martin.h to król motorsportu, chodząca legenda!

:rotfl:

bart napisał/a:
Dżon napisał/a:

hahaha :rotfl:

martin.h,

widziałeś auta w UK? Bo przyznam Ci szczerze że jakoś nie powaliły mnie swoim stanem a byłem tam już kilka razy. Faktycznie sa to lepsze fury niż u nas ale te rodzynki które wklejasz z pistonsheads nie należą do najtańszych i sa takimi samymi rodzynkami jak w innych krajach UE

mi - Śro 14 Paź, 2009

bart napisał/a:
Dżon napisał/a:

No kurła - idioci dwaj!

Martin zbierał się od dawien dawna, pierwszy bodaj raz napisał coś sam z siebie, a Wy mu tu barany OT robicie!
Spoko - wchodź w Lancera, będzie dobrze! Jeszcze im wszystkim pokażesz, że ogarniasz! Król jest tylko jeden!