To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Potrzebuje usługi kurierskiej

nox - Czw 22 Paź, 2009

Mike jak by co to daj znaka może mógł bym pomoc ale musiał byc mi podać orientacyjną wagę oraz wymiary . Bo do przeciętnego sedana to to nie wejdzie ? akurat Brat jedzie z wawy do Katowic z Niedziele .

eM napisał/a:
GEneralnie Michal potrzebuje uslugi kurierskiej a nie waszej dyskusji ekspertów od wszystkiego.

Ale to kwintesencja tego forum , :)

Walle - Czw 22 Paź, 2009

kolporter właśnie 'zgubił" mi 4 opony. firma wysłała drugie..... brak słów
OSKAR - Czw 22 Paź, 2009

Michał napisał/a:
Prosiłeś mnie o coś, znowu. Zamiast powiedzieć mi czy aktualne czy nie, dzisiaj jest czwartek. Sobota za dwa dni, ja dalej nie wiem

Majki skoro nie dzwonie czyli raczej odpada po prostu. :) Jakos po prostu sie rozmyslilem i tyle jesli chodzi o to.

Co do zderzaka,jak jestes w stanie dowieść zderzak dzisiaj do garwolina to kierowca go zabierze i ktos bedzie musial podjechac do raciborza i odebrac od niego go jutro.

A jak nie to na 100% w poniedzialek lub wtorek bede wysylal auto na slask wiec sie to ogarnie.osobiscie wole aby kierowca nei bral kasy do reki,ale as you wish ;d

Wiec daj info.

Poki co party u ciebie odpada.Bo checi nie mam za bardzo :)

Michał - Czw 22 Paź, 2009

no i widzisz, wszystko załatwione
dzięki. Jade do starych w niedziele, wezme zderzak i w poniedziałek ci go dam. Dankie

Rudello - Czw 22 Paź, 2009

A ja polecam bardzo goraco Oskara :) Jak ma mozliwosc to super ogarnia. pozdro i pomuk w moim temacie ;-)
OSKAR - Czw 22 Paź, 2009

Rudello napisał/a:
A ja polecam bardzo goraco Oskara :) Jak ma mozliwosc to super ogarnia. pozdro i pomuk w moim temacie ;-)

Dziekówka ziomus :)

Michał napisał/a:
no i widzisz, wszystko załatwione
dzięki. Jade do starych w niedziele, wezme zderzak i w poniedziałek ci go dam. Dankie

Osz ty gadzino :) a po co mi on u mnie :) ??

Spoko damy rade. Moze sie wreszcie jakos zdzwonimy jak obie strony wyraza checi :) :)

krz_p - Czw 12 Lis, 2009

mam do przewiezienia dokładkę zderzaka (sporą) z Poznania do Warszawy
pomoże ktoś?

Mick - Czw 12 Lis, 2009

kurde pomógłbym Ci bo wracałem z poznania w poniedziałek... xD
mogłeś wcześniej pisać :P

Stf - Czw 12 Lis, 2009

to i ja przy okazji. nie planuje nikt z Was podróży z Bolesławca (k.Jeleniej Góry) do Wawy ? felgi potrzebuję przytargać... no i w sumie dobrze byłoby rzucić okiem wcześniej czy wsio z nimi ok...
krz_p - Czw 12 Lis, 2009

Mick napisał/a:

w poniedziałek dokładka była jeszcze na moim aucie
nie wybierasz się ponownie?

Mick - Pią 13 Lis, 2009

krz_p napisał/a:
Mick napisał/a:

w poniedziałek dokładka była jeszcze na moim aucie
nie wybierasz się ponownie?

może przed świętami...
narazie mam dość Szwagierczaka :P

Michał - Czw 08 Kwi, 2010

Hej,

Potrzebuje cos przysłać/przywieść do wawy z Kępnia lub Ostrowie Wlkp do wawy.
ktoś coś ?

Bart - Czw 08 Kwi, 2010

chyba chodzi o Kępno i Ostrów Wlkp...
Michał - Czw 08 Kwi, 2010

dokładnie,
LTL będzie mieć jakiś kurs ? :)

Bad-i - Czw 08 Kwi, 2010

OSKAR napisał/a:
Michał napisał/a:
Prosiłeś mnie o coś, znowu. Zamiast powiedzieć mi czy aktualne czy nie, dzisiaj jest czwartek. Sobota za dwa dni, ja dalej nie wiem

Majki skoro nie dzwonie czyli raczej odpada po prostu. :) Jakos po prostu sie rozmyslilem i tyle jesli chodzi o to.

He he he kurfa Oskar vel klamka mistszem riposty :]

Najpierf napisał rze Majk to bej rze nie zadzwonil, a strone pozniej pirze ze skoro sam nie zadzwonił to znaczy ze sie rosmyzlil........ Mistrz KOORWA Wyscig