nox - Czw 22 Paź, 2009 Mike jak by co to daj znaka może mógł bym pomoc ale musiał byc mi podać orientacyjną wagę oraz wymiary . Bo do przeciętnego sedana to to nie wejdzie ? akurat Brat jedzie z wawy do Katowic z Niedziele .
eM napisał/a:
GEneralnie Michal potrzebuje uslugi kurierskiej a nie waszej dyskusji ekspertów od wszystkiego.
Ale to kwintesencja tego forum , Walle - Czw 22 Paź, 2009 kolporter właśnie 'zgubił" mi 4 opony. firma wysłała drugie..... brak słówOSKAR - Czw 22 Paź, 2009
Michał napisał/a:
Prosiłeś mnie o coś, znowu. Zamiast powiedzieć mi czy aktualne czy nie, dzisiaj jest czwartek. Sobota za dwa dni, ja dalej nie wiem
Majki skoro nie dzwonie czyli raczej odpada po prostu. Jakos po prostu sie rozmyslilem i tyle jesli chodzi o to.
Co do zderzaka,jak jestes w stanie dowieść zderzak dzisiaj do garwolina to kierowca go zabierze i ktos bedzie musial podjechac do raciborza i odebrac od niego go jutro.
A jak nie to na 100% w poniedzialek lub wtorek bede wysylal auto na slask wiec sie to ogarnie.osobiscie wole aby kierowca nei bral kasy do reki,ale as you wish
Wiec daj info.
Poki co party u ciebie odpada.Bo checi nie mam za bardzo Michał - Czw 22 Paź, 2009 no i widzisz, wszystko załatwione
dzięki. Jade do starych w niedziele, wezme zderzak i w poniedziałek ci go dam. DankieRudello - Czw 22 Paź, 2009 A ja polecam bardzo goraco Oskara Jak ma mozliwosc to super ogarnia. pozdro i pomuk w moim temacie OSKAR - Czw 22 Paź, 2009
Rudello napisał/a:
A ja polecam bardzo goraco Oskara Jak ma mozliwosc to super ogarnia. pozdro i pomuk w moim temacie
Dziekówka ziomus
Michał napisał/a:
no i widzisz, wszystko załatwione
dzięki. Jade do starych w niedziele, wezme zderzak i w poniedziałek ci go dam. Dankie
Osz ty gadzino a po co mi on u mnie ??
Spoko damy rade. Moze sie wreszcie jakos zdzwonimy jak obie strony wyraza checi krz_p - Czw 12 Lis, 2009 mam do przewiezienia dokładkę zderzaka (sporą) z Poznania do Warszawy
pomoże ktoś?Mick - Czw 12 Lis, 2009 kurde pomógłbym Ci bo wracałem z poznania w poniedziałek...
mogłeś wcześniej pisać Stf - Czw 12 Lis, 2009 to i ja przy okazji. nie planuje nikt z Was podróży z Bolesławca (k.Jeleniej Góry) do Wawy ? felgi potrzebuję przytargać... no i w sumie dobrze byłoby rzucić okiem wcześniej czy wsio z nimi ok...krz_p - Czw 12 Lis, 2009
Mick napisał/a:
kurde pomógłbym Ci bo wracałem z poznania w poniedziałek...
mogłeś wcześniej pisać
w poniedziałek dokładka była jeszcze na moim aucie
nie wybierasz się ponownie?Mick - Pią 13 Lis, 2009
krz_p napisał/a:
Mick napisał/a:
kurde pomógłbym Ci bo wracałem z poznania w poniedziałek...
mogłeś wcześniej pisać
w poniedziałek dokładka była jeszcze na moim aucie
nie wybierasz się ponownie?
może przed świętami...
narazie mam dość Szwagierczaka Michał - Czw 08 Kwi, 2010 Hej,
Potrzebuje cos przysłać/przywieść do wawy z Kępnia lub Ostrowie Wlkp do wawy.
ktoś coś ?Bart - Czw 08 Kwi, 2010 chyba chodzi o Kępno i Ostrów Wlkp...Michał - Czw 08 Kwi, 2010 dokładnie,
LTL będzie mieć jakiś kurs ? Bad-i - Czw 08 Kwi, 2010
OSKAR napisał/a:
Michał napisał/a:
Prosiłeś mnie o coś, znowu. Zamiast powiedzieć mi czy aktualne czy nie, dzisiaj jest czwartek. Sobota za dwa dni, ja dalej nie wiem
Majki skoro nie dzwonie czyli raczej odpada po prostu. Jakos po prostu sie rozmyslilem i tyle jesli chodzi o to.
He he he kurfa Oskar vel klamka mistszem riposty
Najpierf napisał rze Majk to bej rze nie zadzwonil, a strone pozniej pirze ze skoro sam nie zadzwonił to znaczy ze sie rosmyzlil........ Mistrz KOORWA Wyscig