Anonymous - Sob 24 Paź, 2009 chyba endriu lepper Anonymous - Sob 24 Paź, 2009 Andrew da rade Cartoon - Sob 24 Paź, 2009 Andrzejek jednak nie ma szans
edit: a jednak się rozkręca GeKo - Sob 24 Paź, 2009 I co sie dzieje bo nie oglądam Cartoon - Sob 24 Paź, 2009 Andrzej zdrowo dostaje w pierwszej rundzie już leżał na dechach Cartoon - Sob 24 Paź, 2009 I koniec w 5 rundzie GeKo - Sob 24 Paź, 2009 no to walka stulecia po chooyu, szast prast i pozamiatane.Barejka - Sob 24 Paź, 2009 i polsat zgarnal miljony anjas - Sob 24 Paź, 2009 Gołota był lepszy a przegrał tylko dlatego, że Adamek walczył nie fair: od razu w pierwszej rundzie zaatakował. A powinien poczekać trochę, zagaić rozmowę, może zaproponować kawę a nie tak od razu lać po ryju.
Oj nie popisał się nasz Adamek, nie popisał. Co sobie Gołota o nim teraz pomyśli...GeKo - Sob 24 Paź, 2009 Andrzej ty sie marnujesz w tej oświacie, Ty powinineś prowadzić jakieś poranne felietony.Anonymous - Nie 25 Paź, 2009 A wiec długo wyczekiwany komentarz :
Pierwsza runda Adamek po serii ciosów , odpycha popycha Gołote i ten upada!!
Reszta Widać ze Andrzej ma pierdolniecie , ale Tomek jest o wiele szybszy .
Co do rozstrzygnięcia mam wrażenie ze Gołota dostał duża kasę za to ze przegrał , wydaje mi sie ze meczy był ustawiony co wcale nie Cieszy , mimo zwycięstwa Adamka , w którego od początku wierzyłemFreeMan - Nie 25 Paź, 2009 - Słabo się przygotowałem - skomentował na gorąco "Endrju". (cyt. z www.tvn24.pl)
i wszystko jasne, za pozno sie dowiedzial ze bedzie walczylw ta sobote.anjas - Nie 25 Paź, 2009
FreeMan napisał/a:
wszystko jasne, za pozno sie dowiedzial ze bedzie walczylw ta sobote.
Ja myślę, że Andrzeja oszukano. On się dowiedział o walce dopiero jak był w ringu. Wcześniej mu mówiono, że jedzie grać w filmie biograficznym. To by tłumaczyło zdziwienie Andrzeja na początku walki, kiedy Adamek zaczął go okładać.KonradMK - Nie 25 Paź, 2009 myślę że oszukano go bo mu obiecali, że nie dostanie lania jeśli nie ucieknie z ringu, tymczasem Adamek obił mu ryło już w pierwszej rundzie tak mocno, że Gołota zapomniał, że mógł uciekać albo bić po jajach.martin.h - Nie 25 Paź, 2009 "Ja p.i.e.r.d.o.l.e, trzeba będzie kupić wędkę".