Barejka - Nie 25 Paź, 2009 kamil - Nie 25 Paź, 2009 a drugie maxi ja widziałem na Karowej - Barbórka , chyba 2004 wykręcił jeden z lepszych czasów, a to były czasy kiedy jeszcze snieg padał...Przem_106 - Nie 25 Paź, 2009
kamil_wrc napisał/a:
a drugie maxi ja widziałem na Karowej - Barbórka , chyba 2004 wykręcił jeden z lepszych czasów, a to były czasy kiedy jeszcze snieg padał...
Niestety to te same maxi co mieszka w Toruniu:-)Jaco - Nie 25 Paź, 2009
Barejka napisał/a:
Obrazek
ktoś zapomniał wyciąć tylne nadkola... złe podejście Barejka - Nie 25 Paź, 2009 Moze jeszcze kiedys bedzie chcial to zdjacGreg - Nie 25 Paź, 2009 Hmm... Ciekawe jak ma się sztywność budy i trwałość tego całego tworzywa. Jak to było w prawdziwym maxi? Całośc była metalowa, czy też z laminatów?
Porażka jedynie z dystansami... wasq - Nie 25 Paź, 2009 lamintay tam kalata trzymala bude Greg - Nie 25 Paź, 2009
wasq napisał/a:
lamintay tam kalata trzymala bude
No tam tak, to jasne. Ciekaw jestem jak taki kit działa bez klatki.
PS Jak kupię 106 to będzie widebody Misiek_lbn - Nie 25 Paź, 2009 co do dystansów, ostatnio widziałem dystans chyba ok 7,5 centymetra...
w samochodzie który dość często idzie pełną bombą...
zdziwiłem się.Anonymous - Nie 25 Paź, 2009 Barejka - Nie 25 Paź, 2009 zapewne lozyska w belce czesciej sa do wymiany, ale w chcesz zapierdalac to trzeba inwestowac ŁukaszS3 - Pon 26 Paź, 2009 Ale to wygląda jak zwykły przerobiony wahacz... Belka z kit cara jest zupełnie inna...pit - Pon 26 Paź, 2009 Widziałem w UK na dystansach "maxi" a czy rozpieprzy czy nie to już decyzja indywidualna
A czy np. belka od 306 nie rozwiąrze tematu?Anonymous - Pon 26 Paź, 2009
ŁukaszS3 napisał/a:
Ale to wygląda jak zwykły przerobiony wahacz... Belka z kit cara jest zupełnie inna...
Tak ,naprawde ,nie gadaj Bad-i - Pon 26 Paź, 2009 jezeli chodzi o dystanse to nie widze problemow. Ja mam w clio dystanse, jak je testowalismy czy sie szpilki nie poucinaja to nic sie nie dzialo. Oczywiscie nigdy to nie bedzie jezdzilo lepiej do oryginalu ale nie widze mozliwosci dzwona przez to.
Clio na duzym dystansie prowadzi sie o niebo lepiej niz seryjny will.