106 - Pią 06 Lis, 2009 czemu nie ma juz podpisow? tylko ja nie mam? M - Pią 06 Lis, 2009 sa tylko mniej można,
wielkie podpisy niestety dociążały naszego providera i dostaalem warny o przekroczeniu progu wykorzystania cpu.106 - Pią 06 Lis, 2009 nawet jak sa na zewnetrznym serwerze?
to jakies mozna? pix x pix, kb?M - Pią 06 Lis, 2009
106 napisał/a:
nawet jak sa na zewnetrznym serwerze?
to jakies mozna? pix x pix, kb?
nie no jak sa na zewnatrz to przeciez tylko Ci przegladarke obciążaGeKo - Pią 06 Lis, 2009 Ja myślałem że też mam na zewnętrznympP - Pią 06 Lis, 2009 jeżeli chodzi o techniczne rzeczy to można by troszke zaktualizować spis samochodów na stronie głownej Gaydek - Pią 06 Lis, 2009
eM napisał/a:
to raczej wstyd bardziej ze wczesniej tego nie zrobilem ale dziekujemy
No właśnie. Pisałem w tej sprawie PW jakiś rok temu. Nawet podesłałem własnoręcznie zrobiony favicon. Dostałem odpowiedź z podziękowaniem i doopa, favicon pojawił się dopiero teraz. Chcę pomuka .Gaydek - Pią 06 Lis, 2009 Ponadto:
- otwieram skrzynkę z PW i pasek " Flaga Temat Od Data Zaznacz " jest kompletnie nieczytelny; rozumiem, że niebieski kolor nie pasuje, ale coś chyba można z tym zrobić,
- to samo w zakładce Użytkownicy, "Użytkownik E-mail PM Dołączył Ostatnia wizyta Posty GG Strona WWW" nieczytelne,
- chyba należałoby zrobić coś z Albumem, wyłączyć?
- nie widzę siebie w klubowiczach, błąd .martin.h - Pią 06 Lis, 2009 Przypomniało mi się jeszcze, że coś się ostatnio zepsuła opcja szukaj. Wygląda na to że odnajduje posty tylko sprzed miesiąca, starszych nie.pP - Pią 06 Lis, 2009
Gaydek napisał/a:
- otwieram skrzynkę z PW i pasek " Flaga Temat Od Data Zaznacz " jest kompletnie nieczytelny; rozumiem, że niebieski kolor nie pasuje, ale coś chyba można z tym zrobić,
- to samo w zakładce Użytkownicy, "Użytkownik E-mail PM Dołączył Ostatnia wizyta Posty GG Strona WWW" nieczytelne,
lol dobrze wiedzieć, że coś tam jest PiTT - Pią 06 Lis, 2009 a może aktualizacja strony głównej hothatch.org
nie mówię o forum
ale jest dział auta klubowe i tam raczej mało się zmieniapP - Pią 06 Lis, 2009
PiTT napisał/a:
a może aktualizacja strony głównej hothatch.org
nie mówię o forum
ale jest dział auta klubowe i tam raczej mało się zmienia
dzięki, że czytasz moje posty! PiTT - Pią 06 Lis, 2009 hehe, fakt
ale też mam takie uwagi M - Pią 06 Lis, 2009 Ten temat mialbyc do zglaszania sie po pomuki, wszystkie uwagi na PWMick - Pią 06 Lis, 2009 eM,
Jest dość często problem z wysyłaniem PW, dość długo nie wychodzą te które ja piszę.
Czym to może być spowodowane, bo potrzebuje szybko odpowiedzieć a czekam pare dni...