Rudello - Śro 04 Lis, 2009 czyli to Ty majk!? spooookoMichał - Śro 04 Lis, 2009 heheheheh
nigdy sie nie dowiesz czy to ja
jest nas 3 zorro, razem podejmujemy takie decyzje
aha. Przesyłam pozdro dla całego HH od Jimmka którego spotkałem w placiesaxorulez - Śro 04 Lis, 2009
jacek czajka napisał/a:
albo może cos mu nie pasi...
przeca (raczej) dorośli ludzie tu są więc jak nie chce sie udzielać to jego sprawa, będzie chciał wrócić to też jego sprawa. nie uprawiajcie demagogii
no i ładne podsumowanie. Zasady są takie same dla wszystkich. Sorki ale od niebieskich oczekujemy odrobiny zaangażowania. Dla nas też łatwe nie jest degradowanie userów.Michał - Śro 04 Lis, 2009 Widzisz rudi
Cytat:
Dla nas
Rudello - Śro 04 Lis, 2009 to powiedz mi jaki jest limit zeby nie wypaść z forum?
BTW moze rzeczywiście nie ma sensu tu pisac, spotkamy sie, powiem ci w twarz co myslę a że "trenuje ostatnio boks i pare razy w jape dałem to chetnie przyjmę pare ciosów"Rudello - Śro 04 Lis, 2009
saxorulez napisał/a:
Dla nas też łatwe nie jest degradowanie userów.
Wiec nie widze powdow zeby ich degradowac?! Miejsca jest za mało?Michał - Śro 04 Lis, 2009
Rudello napisał/a:
to powiedz mi jaki jest limit zeby nie wypaść z forum?
BTW moze rzeczywiście nie ma sensu tu pisac, spotkamy sie, powiem ci w twarz co myslę a że...
za bardzo nie rozumiem
o jaki limit chodzi ?
Chodzi o zaangażowanie jedynie.
Jednym z pierwszych którzy tutaj byli był niejaki Peter, który też przyjeżdżał na spoty, udzielał sie itd . I też nagle znikł, został zdegradowany i tyle. Gadałem z nim ostatnio i nie ma nikogo o to pretensji
Cytat:
"trenuje ostatnio boks i pare razy w jape dałem to chetnie przyjmę pare ciosów"
tego to już w ogóle nie rozumiem ...saxorulez - Śro 04 Lis, 2009 Rudello,
Jak wiesz nie ma jasnego kryterium - 100 spotów dziennie, czy 15 godzin na forum. Jest to coś o czym sam napisałeś - spotykamy się, trakcdayujemy - ale poza wpadaniem na te imprezy jest tez forum na którym odrobina aktywności nikomu nie zaszkodzi. Doceniam wkład JMKa w to forum ale chyba cała ta dyskusja powinna odbywać się z jego udziałem.M - Śro 04 Lis, 2009 Zapraszamy Jimka na forum, niebieski od reki.
Nikt go z klubu nie wyrzuca, po prostu tesknimy za nim.
Na ostatnim Lublinie mowie do Jima "Dobrze Cie widzieć"
jesli sa jakies problemy, zaszłości - wyjasnimy i naprawimy.Vlodarsky - Śro 04 Lis, 2009
saxorulez napisał/a:
cała ta dyskusja powinna odbywać się z jego udziałem.
nie wierze, że w ciągu dwóch czy trzech miesięcy nie znajdzie się 10 minut na forumRudello - Śro 04 Lis, 2009 eM, saxorulez, Michał,
Rozumiem i dzięki za jasna odpowiedz. Moze za bardzo impulsywnie zareagowałem ale sami rozumiecie.... widzę nagle na zielono mojego przyjaciela (który mnie tu wkręcił) WTF!? ale ok, wasza sprawa.
Może Jim sie odezwie, moze nie, szczerze nie wiem. Ale jestesmy dorosli i po takim policzku nikt z nas by sie nie prosił.
Sam się za bardzo nie udzielam ale kiedy przyjdzie czas na 'zdegradowanie' to chciałbym dostać wiadomość z informacja dlaczego (tak bedzie milej)
p.s kto następny?! Vlodarsky - Śro 04 Lis, 2009
Rudello napisał/a:
p.s kto następny?!
podobno k-mart... ale to jeszcze musi być zatwierdzone przez jego psychiatrę saxorulez - Śro 04 Lis, 2009 on ma żółte papieryMichał - Śro 04 Lis, 2009 Luz, rozumiemy, przynajmniej ja.
Następny jest Klej-mart bo juz tak sie nawciągał ze nikt go nie rozumie Michał - Śro 04 Lis, 2009 hehheeh
chłopacy mnie uprzedzili ehheheheheeh