HydePark - Sklep do oceny http://mrcleaner.cstore.pl/
nox - Czw 19 Lis, 2009
bizon napisał/a:
o i niestety dalej 1/3 strony od gory zajmuje naglowek i niby-menu, a menu z lewej zaczyna sie ponizej polowy strony i nie miesci sie na 22". to imho najwieksze minusy, ktore by mnie mocno draznily gdybym korzystal ze strony.
Tutaj walczę oto żeby wyszukowarke przenieść pod kategorie ale przegrałem "głosowanie" że niby wyszukiwarka w górnej belce jest za mało widoczna w zwiazku z tym musi być ponad kategoriami:/
vojt3k napisał/a:
Strona Główna Nowości Promocje KONTAKT, żeby nie był tylko via 'zadaj pytanie'
Oczywiście będzie taka podstrona w górnym pasku to przeoczenie które zostanie szybko nadrobione
bizon napisał/a:
jeszcze na dole jest jakas dziwna sekcja Informacje... ?
Tam ma być nieco wiecej informacji takich dodatkowych plus jeszcze lista wg producentów teraz to dziwnie wygląda ale będzie zapełnione .
Greg napisał/a:
Druga sprawa: Kategorii jest sporo (bo są szczegółowe), ale połapie się w nich ktoś, kto ogarnia temat. Dla tych, którzy nie ogarniają pozostaje kliknięcie X na pasku kart. Poza tym - aplikatora szukałbym raczej w "akcesoria" itp. kategorii a nie w "polerowanie" - gdzie szukałbym środków polerskich.
Z kategoriami walcze intensywnie ale neico brak koncepcji
np kat. Engine&exterior na pewno musi zostać zmieniona ale na co?
Tutaj maja być środki do różnych zadań specjalnym jak specjalistyczne do czyszczenia silnika , oraz jego konserwacji , oraz to rozpuszczania smoły , żywicy z lakieru , ale również do konserwacji chromu zewnętrznego oraz plastików zewnętrznych .
Co do aplikatora to co masz konkretnie na myśli , póki co w dziale "polerowanie" jest Pad Polerski czyli gąbka polerska do Maszyny polerskiej myślę że jest w odpowiednim dziale ? czy mówisz o czymś innym ?
W ogóle dzięki za zainteresowanie tematem chłopaki naprawdę duzo mi to daje pomuki poszły
Mam nadzieję w sobotę zaktualizować sklep o produkty bo brakuje ich masę ,
Będzie Megs , AutoGlym , Zaino , sporo akcesoriów i całkiem nowa marka na rynku , a i może Smart Wax ale to dopiero po rozmowie z Łukaszem
i w poniedziałek premiera już pod właściwą domeną
Jak będziecie zainteresowani jakimś produktem to na pewno jakiś rabat wynegocjuje saxorulez - Czw 19 Lis, 2009 nox,
widziałem że mocno zajety jesteś - jak znajdziesz chwilę daj znać a zadzwonię
Kategorię engine&exterior zamienił bym na najprostsze:
SILNIK i KAROSERIAbizon - Czw 19 Lis, 2009
nox napisał/a:
Tutaj walczę oto żeby wyszukowarke przenieść pod kategorie ale przegrałem "głosowanie" że niby wyszukiwarka w górnej belce jest za mało widoczna w zwiazku z tym musi być ponad kategoriami:/
osobiscie uwazam, ze wyszukiwarka w czesci gornej po prawej jest bardzo dobrze widoczna i jest dokladnie tam gdzie bym sie spodziewal. gdyby dodac tam link z wyszukiwaniem zaawansowanym, to by mozna wywalic to wyszukiwanie z lewej, z sekcji menu i by bylo juz duzo do przodu.