106/saxo... niczym sie tak bokiem nie wychylisz i nie wrocisz z powrotem majac skillsy i zryty beret.
ale tym nie wyjdziesz powyżej tego co mam. ciekawiej byłoby mieć broń na drogie 4 łapy...Marek23 - Śro 11 Lis, 2009
grifin010 napisał/a:
a 205 ?
no jak byście najkrócej i najdosadniej prowadzanie , podkreślając + i - prowadzanie 106/saxo do 205 ??
Według mnie 106 robi wrazenie bardziej zwinnego jak go prowadzisz, żadnym autem nie zaznalem tyle zabawy... 205 jest bardziej surowe, starsze, nie ma wspomagania, według mnie 106 ma bardziej czuły układ kierowniczy, choc kwestia wspomagania mogła mnie oszukac.M - Czw 12 Lis, 2009 tylko saxo, zadne auto nie da Ci tyle frajdy z jazdymi - Czw 12 Lis, 2009 Michał - Czw 12 Lis, 2009 eheehhehe
eM dobrze prawi, jak zawsze Marek23 - Czw 12 Lis, 2009
Cytat:
tylko saxo, zadne auto nie da Ci tyle frajdy z jazdy
eM, ale tak jest naprawdę. Pod względem funu nie ma bata...
http://www.youtube.com/watch?v=kK-hprvTNf8
Na Clarksona można przymknąc oko, ale Ci dwaj kolesie wiedzą o czym mówią...M - Czw 12 Lis, 2009 Nie no oczywiscieAnonymous - Czw 12 Lis, 2009
eM napisał/a:
a co na to Hąda?M - Czw 12 Lis, 2009 no jakto co, hąda nie skręcaStf - Czw 12 Lis, 2009 hąda ma integrę.
i..
ctr, atr, s2000
i...
w sumie wystarczy.anjas - Czw 12 Lis, 2009
Stf napisał/a:
hąda ma integrę.
i..
ctr, atr, s2000
i...
w sumie wystarczy.
haaaaloooo!!!
a to to co? Pikuś?
k-mart - Czw 12 Lis, 2009
Cytat:
Cytat:
eM, ale tak jest naprawdę. Pod względem funu nie ma bata...
http://www.youtube.com/watch?v=kK-hprvTNf8
Na Clarksona można przymknąc oko, ale Ci dwaj kolesie wiedzą o czym mówią...
eM napisał/a:
Nie no oczywiscie
Ja w tym filmie nie widze zadnego saxo, ktos jakies widzial? OCB?rzeźnik. - Pią 13 Lis, 2009 a spytam nieśmiało o clio 16v/williams ?k-mart - Sob 14 Lis, 2009 williams nie skreca, tylko 106 i saxo.Vlodarsky - Nie 15 Lis, 2009 z tą frajdą saxo to jest trochę inaczej... Jest milion samochodów które dają większą frajde ale nas na nie nie stać... Nie każdy może sobie pozwolić na ostre upalanie evo VI i na serwisowanie go później. Więc w stosunku cena/osiągi/frajda to saxo/106 niszczy nawet honde. A teraz pięknie wracamy do tematu o Nissanie albo dzwonię do Anjasa, żeby zamknął!