martin.h - Czw 12 Lis, 2009 Prawda jest taka, że obecnie większość filmów w kinach to gówno nastawione na komercyjny zysk. Warto czasem zamiast do multipleksu przejść się do mniejszego kina i zobaczyć coś niszowego.Michał - Czw 12 Lis, 2009
Misiek_lbn napisał/a:
Vlodarsky napisał/a:
54 zł psu w dupe jednym zdaniem mówiąc...
to za ile biletów
nie macie środów z oranż
2 bilety za 18zł
Wlasnie ostatnio myślałem nad tym ...
to jest chore, poyebane, posrane ... placic 26 zeta za zasrany bilet.
Do tego popcorn, kolka, jakieś nachosy i wychodzi niemalze 100 za dwie osoby....
dziwia się że piractwo się siedzi. Wchodze niedługo w 52 cale i osrywam kina ...Maciusiowy - Czw 12 Lis, 2009
Michał napisał/a:
to jest chore, poyebane, posrane ... placic 26 zeta za zasrany bilet.
Do tego popcorn, kolka, jakieś nachosy i wychodzi niemalze 100 za dwie osoby....
dziwia się że piractwo się siedzi. Wchodze niedługo w 52 cale i osrywam kina ...
agriiiiMisiek_lbn - Czw 12 Lis, 2009 nachosy średnie 10.90, duże 14.90
zestaw duet(popcorn, 2x cola) 20.90
cola litrowa chyba 9
ceny mają totalnie z doopy wysrane PiTT - Czw 12 Lis, 2009 i nadal nie ma pewności, że gała zostanie opi@rdolona Koto - Czw 12 Lis, 2009 Janusz - Czw 12 Lis, 2009
PiTT napisał/a:
i nadal nie ma pewności, że gała zostanie opi@rdolona
hmmm brakuje słowa 'należycie" Vlodarsky - Czw 12 Lis, 2009 11 listopada tak kosztowały bilety w cinema na bemowie. Dwa bilety to były.Anonymous - Czw 12 Lis, 2009 ja do kina prawie nie chodzę, download i na TV oglądam nachosy, piwo czy popcorn można w domu ze znajomymi przy filmie opierdolićmartin.h - Czw 12 Lis, 2009
smalec napisał/a:
ja do kina prawie nie chodzę, download i na TV oglądam nachosy, piwo czy popcorn można w domu ze znajomymi przy filmie zapinam w kalesony
Jest to jakaś opcja aczkolwiek to takie lizanie loda przez szybę.Anonymous - Czw 12 Lis, 2009 no nie wiem, mnie kompletnie atmosfera w kinie nie jara (może tak było w podstawówce) a efekty czy w tym czy w takim filmie i tak podobne...martin.h - Czw 12 Lis, 2009 smalec, ja też wolę sobie zobaczyć coś ze znajomymi na DVD, ale to nie to samo.GeKo - Czw 12 Lis, 2009 smalec, Do kina się właśnie chodzi na takie filmy ze względu na efekty, po nic więcej. Ambitniejsze kino lubię w domku obejrzeć nawet na laptopie, nie lubię jak mi ktoś mlaszcze za uchem.Anonymous - Czw 12 Lis, 2009 ja po prostu od jakiegoś czasu nie zauważyłem, żeby te efekty się czymś różniły, poza wejściem do polski kin imax. poszedłem zobaczyłem, pójdę drugi raz i będzie to samo... 50 złotych można dużo wydajniej spożytkować GeKo - Czw 12 Lis, 2009 smalec, Mnie chodzi o nagłośnienie itp. w domu nie każdy ma odpowiedni sprzęt do tego. Sala kinowa też sali nie równa nawet w multipleksach.