To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - Szybki kill i podobne sytuacje

PiTT - Wto 17 Lis, 2009

eM napisał/a:
dobra
"zapierda.laj pałe kur.wo"
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

ino chyżo

k-mart - Wto 17 Lis, 2009

ciekawe czy Pudzian sie sciga po ulicach.
KonradMK - Wto 17 Lis, 2009

Marek23 napisał/a:
KonradMK napisał/a:
eee... bez sensu

Bez sensu to masz zycie...

znowu zaczynasz?

Vlodarsky - Wto 17 Lis, 2009

Marek jak byś zobaczył jak Kondzio tańczy to byś tak nie mówił !! nic nie zapomniał z lat swojej świetności :)

Ja tam się nie ścigam... nie mam na paliwo :rotfl: ale zima mi się pięknie zanosi :) hyhyhyhy Będę dużo ćwiczył :P

Bad-i - Wto 17 Lis, 2009

Jade sobie dzisiaj kulturalnie dieslem po młodego do szkoły. Dojezdzam do miejsca gdzie musze skrecic w lewo, powoli zaczynam wykonywac manewr a tutaj z lewej dwoch pseudo hiphopowcow (ja ich nazywam brudasami) fiatem bravo wyjezdza prawie na srodek. Zdenerwowany faktem ze ze musialem "wyciagnac skret o prawie 2 metry" popatrzylem morderczym wzrokiem na chloptasia ktory bez namyslu pokazal mi srodkowy palec.

W tym momencie sie zagotowalem, pojechalem szybko pod szkole, wysadzilem mlodego i bocznymi uliczkami wyprzedzilem gosci wyjezdzajac z boku swiatla przed nimi. Zatrzymalem sie przed nimi tworzac maly koreczek. Podchodze do drzwi niczym Tede (uwierzcie mi o 7:30 rano zakladam wielka bluze z kapturem i czapke z bobrem), otwieram strzelam małolata w łeb i pytam - co brudasie, myślałes ze Tede cie nie znajdzie? Zaczal przepraszac, wyjalem tylko kluczyki i wyrzucilem na trawe. Chlopcy sie obsrali :]

martin.h - Wto 17 Lis, 2009

Bad-i z Tobą lepiej nie zadzierać :lol2:
Anonymous - Wto 17 Lis, 2009

Chciałem zacytować ostatni post eM-a ale mogło by zostać to źle odebrane :
206 Gti - Wto 17 Lis, 2009

Bad-i napisał/a:
W tym momencie sie zagotowalem, pojechalem szybko pod szkole, wysadzilem mlodego i bocznymi uliczkami wyprzedzilem gosci wyjezdzajac z boku swiatla przed nimi. Zatrzymalem sie przed nimi tworzac maly koreczek. Podchodze do drzwi niczym Tede (uwierzcie mi o 7:30 rano zakladam wielka bluze z kapturem i czapke z bobrem), otwieram strzelam małolata w łeb i pytam - co brudasie, myślałes ze Tede cie nie znajdzie? Zaczal przepraszac, wyjalem tylko kluczyki i wyrzucilem na trawe. Chlopcy sie obsrali

Dobrze, że nie bylo Policji w okolicy. Policja + tendencyjne zeznania chłopców + zezenania zdezorientowanych innych kierowców = POTENCJALNE KŁOPOTY

Bad-i - Wto 17 Lis, 2009

206 Gti napisał/a:
Bad-i napisał/a:
W tym momencie sie zagotowalem, pojechalem szybko pod szkole, wysadzilem mlodego i bocznymi uliczkami wyprzedzilem gosci wyjezdzajac z boku swiatla przed nimi. Zatrzymalem sie przed nimi tworzac maly koreczek. Podchodze do drzwi niczym Tede (uwierzcie mi o 7:30 rano zakladam wielka bluze z kapturem i czapke z bobrem), otwieram strzelam małolata w łeb i pytam - co brudasie, myślałes ze Tede cie nie znajdzie? Zaczal przepraszac, wyjalem tylko kluczyki i wyrzucilem na trawe. Chlopcy sie obsrali

Dobrze, że nie bylo Policji w okolicy. Policja + tendencyjne zeznania chłopców + zezenania zdezorientowanych innych kierowców = POTENCJALNE KŁOPOTY

podchodząc tak do życia, to lepiej dać sobie nasrać na głowe i jeszcze przeprosić :/

PiTT - Wto 17 Lis, 2009

Badi mistrz :pom:
na serio zrobiłeś to o czym ja wiele razy myślałem... no, ale nigdy nie mogę trafić na małoletnich brudasów :D
a tak na serio to zazwyczaj patrząc po ryjach, trafiam na piizdryków w gajerkach albo na chłopów z wąsem

kubas - Wto 17 Lis, 2009

bad-i miszcz ! :) :rotfl:
PiTT - Wto 17 Lis, 2009

na serio zrobiłeś mega dobrze bo może właśnie uratowałeś komuś życie lub zdrowie w przyszłości
taki debil mógł nadal się wozić jak pan po ulicach aż kiedyś (jestem przekonany) by się przejechał i przypierdolił w coś albo ktoś w niego
teraz zapewne będzie miał tą sytuację przed oczami przez jakiś czas i nie powinien zbytnio cwaniakować

Bad-i - Wto 17 Lis, 2009

nie mam nic do gosci ktorzy nawet z premedytacja wjada ale przeproszą. Tutaj jadac w okularkach, małolaty myslaly ze trafily na starszego leszcza w volvo.
W sumie nic im nie zrobiłem, ale mam nadzieje ze jeszcze przez kilka kilometrow do szkoly nogi im sie trzesły.

Kamilbike - Wto 17 Lis, 2009

Dzis jadac o 7 rano przy okazji odwozac starsza do pracy 6 gamoni zajechalo mi droge. Najlepsze jest to ze trabi sie na takiego osla a on nic, jeszcze jeden dal w hebel jak na niego trabilem :/ taki kretynow nie nawidze, jak dojechalismy do swiatel do akcji wkroczyla moja mamuska, ktora trzymala mnie za kurtke wtedy kiedy juz otwieralem drzwi zeby wyjsc do goscia porozmawiac, pozniej tlumaczyla to mniej wiecej tak " nie bylo czasu na wyglupy, ja sie do pracy spiesze ".

Jedna z sytuacji ktora bardzo dobrze zapamietalem wydarzyla sie przyy skrecie w lewo z grojeckiej w dickensa w strone szczesliwic, wracalem wtedy od marceliego i spolki, stoje sobie grzecznie na pasie do skretu w lewo jestem 2 w kolejce, zapala sioe zielone pani przedemna rusza i zatrzymuje sie by puscic przecinaka, gdy ten przejechal z naprzeciwka skrecila Panda i zablokowala caly nasz pas ( tak nie wolno skrecac w lewo ), kobieta trabi, ja tez i widze jak kolo pokazuje palucha. Tutaj nerwy mi puscily i wylecialem do goscia, otwieram mu drzwi mowiac " troche kultury gnoju... " lapie go za lewa reke i probuje wyciagnac z wozu, ludzie sie gapia koles krzyczy " o co chodzi, przepraszam przepraszam" i tu zauwazylem ze gosc mial zapiete pasy wiec ciezko byloby go z nimi wyciagnac, wiec odpuscilem i dre jape na kolesia ze niedosc ze skreca tu gdzie nie wolno to blokuje ruch, a na dodatek pokazuje palucha. Ku mojemu zdziwieniu chlopaczek przeprosil. Jak wracalem do samochodu ktos powiedzial "troche Pan przesadzil" pozniej sie zastanawialem czy do domu nie przyjdzie mi jakis pozew, ale minelo dobre pol roku i poki co nic nie ma.

Bad-i masz moje pelne poparcie ;)

Vlodarsky - Wto 17 Lis, 2009

polecam melisę chłopaki :)

mi już to przechodzi... chyba, że ktoś naraża moje życie i zdrowie swoim wygłupem. Takie błędy wybaczam - palca mi jeszcze nikt nie pokazał w ten sposób więc nie wiem jak zareaguje :)