Młody Papież - Czw 26 Lis, 2009 i tak nie ma podejsca do astry!!Janusz - Czw 26 Lis, 2009
Młody Papież napisał/a:
i tak nie ma podejsca do astry!!
przecież nic nie ma podejścia do astryMłody Papież - Czw 26 Lis, 2009 nie inaczej...
zbedne dyskusje!M - Czw 26 Lis, 2009 astra nie ma podejscia do 106106 - Czw 26 Lis, 2009 do astry podejscie ma tylko nexia Vlodarsky - Czw 26 Lis, 2009
CHRZANEK napisał/a:
Z tego co pamiętam nie skrecało za dobrze.
a jakiś kierownik nie zapatrzony w clio/r5/s3 się wypowiadał w tej sprawie ?
martin.h napisał/a:
To 306 Rallye czyli odpowiednik kontynentalnego GTI-6 z uboższym wyposażemniem. Nawet mówi, że ma 6-biegową skrzynię.
mój błąd - sprawdziłem były tylko 6 bieg
ade napisał/a:
zx nie skreca??
napewno gorzej ale też miał ten silnik co gti-6 z tym, że podobnie jak xsara i s16 5 biegów...
Jemu powiedzcie, że nie skręca...
Czasem samochód skręca tylko kierowca nie... Jacek Czajka jechał Aygo i trzeba było ostro ponad 2xx KM, żeby być szybszym od niego. Jak by tego nie udowodnił to połowa ludzi "co tu oceniają samochody" mówiła by na aygo, że to parch.Marek23 - Czw 26 Lis, 2009 Jeździłem 306 gti-6, prowadzi się bardzo stabilnie, skrzynia to atut tego auta, jest moc na wyjściu,kiedy w saxo lub clio nie jesteśmy w optymalnych obrotach. Osiągowo zdrowe egzemplarze idą jak wściekłe.
saxo/106 mają inny charakter, bez sensu porównywac...
Vlodarsky napisał/a:
mówiła by na aygo, że to parch.
Jeździłem Aygo, ściągając od jacka algorytm jazdy na Wyrazowie zrobiłem jego Aygo idenytczny czas. Ale Aygo to parch, to nadal tak mysle ale Jaca czuję opone w apexie jak nikt inny....
Co do Vlodarskiego, to nie skręca, nie przyśpiesza, nie trzyma serii,jak wszystkie nowe Citroeny...k-mart - Czw 26 Lis, 2009 ja mialem, pierwsza faze.
Powiem tak:
ani fajny, ani niefajny
wasq - Czw 26 Lis, 2009 jak ma byc zapierdalaczko upalaczka to po cholere pchac sie w mase Vlodarsky - Czw 26 Lis, 2009 Marek23,
chociaż Twoja odpowiedź miała mnie podrapać po dupie aż do krwi to mimo wszystko mi się podoba jeździłeś, masz porównanie więc oceniasz. Tak 3maj, a Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi
Ja nigdzie nie napisałem, że skręcam Nie zrobiłem nigdzie żadnego czasu ani nic (mam nadzieje, że to się zmieni)ade - Pią 27 Lis, 2009
wasq napisał/a:
jak ma byc szybko leci upalaczka to po cholere pchac sie w mase
bo to co lekkie to wszytko zardzewiale:D:P
na korozje nawet modifikator plus nie pomoze:D:P Tomcat - Pią 27 Lis, 2009 z troche innej beczki: czy ktoś wsadził silnik z gti-6 do saxo/106 ?
ade - sorry za OTM - Pią 27 Lis, 2009
ade napisał/a:
wasq napisał/a:
jak ma byc szybko leci upalaczka to po cholere pchac sie w mase
bo to co lekkie to wszytko zardzewiale:D:P
na korozje nawet modifikator plus nie pomoze:D:P
Ade czy to tam w tej reklamie to byles ty? 106 - Pią 27 Lis, 2009 tak, na forum 106 w uk jest 1 taki projektTomcat - Pią 27 Lis, 2009
106 napisał/a:
tak, na forum 106 w uk jest 1 taki projekt
in progress czy zakończony ? zapodaj jakimś linkiem...