M - Czw 26 Lis, 2009 kej bedzie niedlugo wypuszczał perfumy hh.org kejmart butaprent.bizon - Czw 26 Lis, 2009 jak zrobi wikol lajn to biore, pod warunkiem, ze bedzie w opakowaniu w ksztalcie sedesu Gaydek - Czw 26 Lis, 2009 Nalepa? Why not.iQ - Czw 26 Lis, 2009 jak beda dla frentsuf to poprosze 1Janusz - Czw 26 Lis, 2009
eM napisał/a:
myslelismy o nalepach dla przyjaciół, jak jest zainteresowanie to moze pomyslimy jeszcze raz?
Sory stary.... nie chce pokazywać palcami ale jak taka wlepe ma dostać np Griffin to ja dziękuje.....Misiek_lbn - Czw 26 Lis, 2009
Janusz napisał/a:
dziękuje
proszę
uważam że mimo wszystko, niektórzy przyjaciele zasługują na wlepkę
np gaydek
i kilku innych też by się znalazło zdecydowanie michool_vt - Czw 26 Lis, 2009 Janusz, napij sie kiedys, to nabierzesz dystansu do życia Janusz - Czw 26 Lis, 2009
Cytat:
Janusz, napij sie kiedys, to nabierzesz dystansu do życia
za to tez dziękuję już nie pije..... ale fakt nerwowy jestem ostatnio
co nie zmienia faktu ze czasami mam dość przebijania sie przez milion postów spamu jednej osoby...
apropo.... trza spota zrobić kiesik,ŁukaszS3 - Czw 26 Lis, 2009 Ja też na wlepę byłbym bardzo chętny: Nie wspominam o koszulkach ale na te to trzeba poczekać grzecznie Anonymous - Czw 26 Lis, 2009
Janusz napisał/a:
eM napisał/a:
myslelismy o nalepach dla przyjaciół, jak jest zainteresowanie to moze pomyslimy jeszcze raz?
Sory stary.... nie chce pokazywać palcami ale jak taka wlepe ma dostać np Griffin to ja dziękuje.....
Janusz , nudny sie robisz , wez mi wyslij PW z obelgami jesli to CI pomoże
Ja tez bym jakis gadżet przytulił ale raczej szans na to nie mamM - Czw 26 Lis, 2009 Grifin hola hola nie pozwalaj sobieKarQ - Czw 26 Lis, 2009 Dawać gifty dla zielonych Barejka - Czw 26 Lis, 2009 eM, a ostrzegalem ze gryfin jest dziwny
albo ja albo on strick - Czw 26 Lis, 2009
Barejka napisał/a:
eM, a ostrzegalem ze gryfin jest dziwny
Ty sie juz zakmnij... Ty jestes najwiekszym spamerem!
Skończ najeżdżać na gryfina.Anonymous - Czw 26 Lis, 2009
eM napisał/a:
Grifin hola hola nie pozwalaj sobie
Mam nadzieje ze obaj z Januszem zbastowalismy , wszystko zostało mnie więcej wyjaśnione na Pw.
Co do tematu , to wyższa ranga decyduje wiec , i tak nie mam wpływu na to Co postanowicie , zaproponował bym tylko byście decyzje podejmowali indywidualnie dla poszczególnych użytkowników.