w LED nie ma jeszcze co sie pchac bo jest to technologia raczkujaca
Nie jest raczkujaca, tylko poprostu dorzsza...
A sprawdzałes cene w Vobisie? Cały czas byli duzo tańsi niż saturn.Walle - Śro 02 Gru, 2009
anjas napisał/a:
Walle napisał/a:
wypalanie pixeli istnieje, ale musiałbyś kilkanaście lat nonstop oglądać, może wtedy by się wypaliły
to dziwne, bo widziałem u kumpla na plazmie wypalone logo windows z tapety, a nie używał plazmy przez kilkanascie lat...
mówię o dzisiejszych plazmach, a nie kilkunastoletnich anjas - Śro 02 Gru, 2009
Walle napisał/a:
mówię o dzisiejszych plazmach, a nie kilkunastoletnich
a czy ja napisałem, że jego plazma była kilkunastoletnia?Walle - Śro 02 Gru, 2009 "nie używal plazmy przez kilkanaście lat" - czego dotyczy ten zwrot?anjas - Śro 02 Gru, 2009
Walle napisał/a:
"nie używal plazmy przez kilkanaście lat" - czego dotyczy ten zwrot?
właśnie tego, że nie używałem jej przez kilkanaście lat... max przez kilka
zupełna odwrotność zwrotu "używał plazmy przez kilkanaście lat"
wczesniej napisałeś, że w plamach używanych przez kilkanaście lat może coś takiego się stać. Więc ja napisałem, że plazma kumpla nie była używana przez kilkanaście lat.
Może niezbyt jasno, ale nawet jeśli plazma miałaby kilkanaście lat (nie wiem czy to wogóle możliwe) i nie była używana to co mialoby wypalić logo na ekranie?strick - Śro 02 Gru, 2009
Walle napisał/a:
ale musiałbyś kilkanaście lat nonstop oglądać,
anjas napisał/a:
na plazmie wypalone logo windows z tapety, a nie używał plazmy przez kilkanascie lat
Wala juz wszystko wiesz?Vlodarsky - Śro 02 Gru, 2009 Ja wziąłem coś takiego
http://www.ceneo.pl/1412652
do tej pory używam tylko do PS3 ale wzrok mi się nie męczy, nie zauważam żadnych brzydkich rzeczy w obrazie i zapłaciłem za niego bardzo rozsądne pieniądze.CHRZANEK - Śro 02 Gru, 2009
anjas napisał/a:
ale nawet jeśli plazma miałaby kilkanaście lat (nie wiem czy to wogóle możliwe)
W 1997, firma Pioneer rozpoczęła sprzedaż pierwszych telewizorów plazmowych dla odbiorców indywidualnych.
Ciekawe czy jeszcze istnieją Bad-i - Śro 02 Gru, 2009 Majk jezeli plazma to tylko Pioneer (są zdecydowanie najlepsze ale i najdrozsze).
Jezeli kupujesz TV do domu zeby ogladac cyfre czy tez kabel to zdecydowanie Sony LCD.
Osobiscie przymierzam sie do LEDa - kolega kupil i jestem nim zachwycony (mojego Soniaka niszczy niczym Mors Rasty na wsi)strick - Śro 02 Gru, 2009
Bad-i napisał/a:
Osobiscie przymierzam sie do LEDa - kolega kupil
Tylni, czy krawedziowy? Ja bym poczekał przynajmniej rok.Bad-i - Śro 02 Gru, 2009
strick napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Osobiscie przymierzam sie do LEDa - kolega kupil
Tylni, czy krawedziowy? Ja bym poczekał przynajmniej rok.
nie mam pojęcia, nie znam sie na nich. Wiem ze jest płaski, boski, a obraz niszczy system, kopie po jajcach, skręca lepiej niż Insignia OPC i ma lepsze odejście od S3 na haldexie.strick - Śro 02 Gru, 2009
Bad-i napisał/a:
nie mam pojęcia, nie znam sie na nich. Wiem ze jest płaski
Jezeli ma ok 1cm grubosci, to jest LED krawędziowy. Lepszy jest LED tylni, ale wtedy tv sa grubsze... Ale obraz jest duzo lepszy. Bad-i jak chcesz zmienic TV to poczekaj na LED tylni, serio. Teraz jest jeszcze drogi, ale sie opłaca. Idz do jakiegos lepszego salonu i powiedz zeby Ci wlaczyli oba.k-mart - Śro 02 Gru, 2009
strick napisał/a:
i powiedz zeby Ci wlaczyli oba.
Dokladnie.
Jak nie wlacza, powiedz ze jestes z Warszawy.CHRZANEK - Śro 02 Gru, 2009
k-mart napisał/a:
Dokladnie.
Jak nie wlacza, powiedz ze jestes z Warszawy.
Jak nie pomoże to powiedz że znasz Kamila Rowera.Anonymous - Śro 02 Gru, 2009
strick napisał/a:
...Tylni, czy krawedziowy?...
...Lepszy jest LED tylni...
...Bad-i jak chcesz zmienic TV to poczekaj na LED tylni, serio...