ICE - In Car Entertainment - [GRY] Swiateczne strzelanko w CS
M - Pią 18 Gru, 2009 soldat.pl - grywalnosc 105%TomsoN - Pią 18 Gru, 2009 o ja soldat!
Pograłbym w cs'a ale spokojna Wasza rozczochranafydi - Pią 18 Gru, 2009
Cytat:
Soldat to gleboko filozoficzna gra z ukrytym przeslaniem i mocno zarysowana fabula z elementami skomplikowanej intrygi oraz strategiczno-handlowa struktura, w ktorej wcielasz sie w postac Atylli wodza Hunow. Twoim zadaniem jest opanowanie kluczowych miejsc dla swiatowej finansiery. Zdobywasz nowe terytoria i podwladnych za pomoca specjalistycznych metod wyszukanej percepcji i skrupulatnemu badaniu wzrostu cen akcji. Aby potem gdy akcje beda wysokie sprzedac je! I pogromic swoich przeciwnikow, krolow finansow znajdujacych sie na rynku od 50 lat! Niech sie ciebie lekaja, gdyz to ty bedziesz mial caly swiat w garsci, kontrolujac ceny zboza i nakladajac sankcje na kraje trzeciego swiata! Bedziesz mial do dyspozycji najlepszych maklerow gieldowych, najdokladniejszych ksiegowych i kupe brudnego szmalu, ktory bedziesz inwestowac w lewe interesy - podziemne kasyna, walki psow, rozgrywki roskiej ruletki. Bedziesz musial stawic czolo nowym wyzwaniom i zeglowac posrod pomyslnych wiatrow, na cieplych pradach, szerokiego morza swiatowej finansiery, inwestycji, nieruchomosci, gieldy i ubezpieczen spolecznych ...
fajne M - Pią 18 Gru, 2009 TOmson to wpadaj, tylko wiesz bez czego ma być kubas - Pią 18 Gru, 2009 To co że niby dzisiaj 21 rozgrzewka jakaś ?M - Pią 18 Gru, 2009 jak da rade to tak wlasnie bedzieTomsoN - Pią 18 Gru, 2009
eM napisał/a:
TOmson to wpadaj, tylko wiesz bez czego ma być
ej no bujaka , musiałbym ściągnąć
ale w UT chętnie bym pograł; normalnie można grać bez żadnych cracków? Poratuje ktoś linkiem?Anonymous - Pią 18 Gru, 2009 em stawiasz serwer dzisiaj?k-mart - Pią 18 Gru, 2009 niech ktos da prosze aktualnego linka co mam sciagac, chetnie Was pykne.k-mart - Pią 18 Gru, 2009 kurrrr.wa piszcie bo zaspamuje Wam to cale forum!k-mart - Pią 18 Gru, 2009 Anonymous - Pią 18 Gru, 2009 ściągasz tą paczkę:
http://hotfile.com/dl/172...atch24.rar.html
instalujesz grę i patch, spolszczenie i boty wg uznania
instalka jakaś po rusku, ale działastrick - Pią 18 Gru, 2009 I gdzie gramy?M - Pią 18 Gru, 2009 postawie serwer jak tylko mi sie sciagnie, raz przerwalem a tam nie ma resumestrick - Pią 18 Gru, 2009 Na hotfile itp raczej nie ma resume