TOXIC - Wto 22 Gru, 2009 hmm jesli mowisz netto to za 999 moge zalatwic nowke sztuke asusa K50C co prawda celek 1.2GHz ale ladnie wyglada ma Wi-Fi dysk 250GB matryce 15,4" i ogolnie najwiekszy plus jest nowy i na gwar. to chyba najtansze co jest ale nowe i z XP ładnie smiga
Poza tym nie mam nic ponizej tego pułapu na sprzedaż za kilka dni bedzie szedł Samsung R70 za około 1200pln i moj 10cio miesieczny Acer 6930G ale to i tak poza budzetemstrick - Wto 22 Gru, 2009
igoriq napisał/a:
Jeśli komputer nie przekracza 3500zł netto można go jednorazowo wrzucić w koszty, nie trzeba go amortyzować przez np. 2 lata.
studiowało sie te finanse i rachunkowość TOXIC - Wto 22 Gru, 2009 a no chyba ze szukasz gadzetu to mam jeszcze cos takiego oczywiscie w pełni funkcjonalny komp http://www.allegro.pl/ite...gb_idealny.html
Kupilem go wlasnie na tej aukcji ale pare dni pozniej trafil mi sie jeszcze lepszy deal wiec oddam po kosztach Chodzi naprawde swietnie nawet na windows 7 jedyny minus to bateria ktora trzyma 30min ale z hong kongu mozna sprowadzic powiekszona za 137zeta Michał - Śro 23 Gru, 2009 ZAJEBISTY JEST !!
oddzielnie klawa i ekran ?? WOW