M - Śro 30 Gru, 2009 Wszędzie np w komentarzach torrentowych piszą ciągle to samo w kółko
"na to trzeba isc do kina" etc etc.
Mysle sobie ze to nowy sposob na walke z piratami.rasta - Śro 30 Gru, 2009 Bo trzeba, tymbardziej taki IT wyjadacz jak ty eM, powienien to w kinie zobaczyć. Fabułą jest prosta jak budowa cepa ale bezbolesna i biorąc pod uwagę obecne Blockbustery i tak je przewyższająca o kilka długości.M - Śro 30 Gru, 2009 Sciągłem jakas szajs wersję ale idę do kina z żoną bo nie chce mi sie tej kupy ogladac.
Lubimy filmy 3d i ostatnio bylismy na oszukac przeznaczenie 5 tylko dlatego ze bylo 3d wiec spoko luz.Misiek_lbn - Pon 04 Sty, 2010 nie byłem jeszcze na czymś tak genialnym, WOOOOOOOOOOOW !!
mega polecam film, genialne efekty, niektóre pomysły też super jak na filmy fantasy, jak dla mnie 10/10 !
wcale nie odczułem prawie 3 godzinnego siedzenia
polecam się zaopatrzyć w duży popcorn i dużo coli M - Pon 04 Sty, 2010 Podobno jednym z głownych sponsorów filmu sa chlopaki z flokowanie.com.plrasta - Pon 04 Sty, 2010 Podobno Honda dostarczyła do Avatara mechy:
GeKo - Pon 04 Sty, 2010 Generalnie za przedmówcami, ale niedociągnięcia są. np załogi helikopterów raz latają w maskach raz bez. Chociaż Michelle Rodrigouez to lepiej oglądać bez maski Bart - Pon 04 Sty, 2010
Misiek_lbn napisał/a:
polecam się zaopatrzyć w duży popcorn i dużo coli
i jeszcze wór chipsów...
Drażnią mnie ludzie przychodzący do kina i jedzący przez pół seansu, tudzież siorbiący kolę z wiadra. M - Pon 04 Sty, 2010
bart napisał/a:
Misiek_lbn napisał/a:
polecam się zaopatrzyć w duży popcorn i dużo coli
i jeszcze wór chipsów...
Drażnią mnie ludzie przychodzący do kina i jedzący przez pół seansu, tudzież siorbiący kolę z wiadra.
zgadza sie,
ja mam ochote wstac i zapierd.olić w ryj.
Kupuje bilety a ktos za mna zre jak swinia, rozmawia glosno jakby był u siebie na wsi.PiTT - Pon 04 Sty, 2010 a ja siadam zawsze w ostatnim rzędzie bo nie znoszę jak ktoś kładzie gice za mną na oparcie, nie musi nawet za mną centralnie, ale wystarczy że widzę jak ktoś z boku kładzie to mnie koorwica strzela
czy nie mozna trzymac nóg jak należy na ziemi?
to ten sam typ co w aucie trzyma nogi na desce KonradMK - Pon 04 Sty, 2010 ja do kina w ogóle nie lubię chodzić, oparcia śmierdzą potem, podłokietniki lepią się od koli i chuy wie czego jeszcze, na podłodze rozsypany jest popcorn i serowy sos do pierdolonych tortillas. jakby film był dodatkiem do imprezy pięciolatków.M - Pon 04 Sty, 2010 Do kina powinno sie wpuszczac tylko klientów w krawacie
Bart - Pon 04 Sty, 2010 bo klient w krawacie jest mniej obżerający się!
PiTT - Pon 04 Sty, 2010 są 3 wersje tego filmy
rozumiem, że jedynie IMAX zapewnia 100% satysfakcję?KonradMK - Pon 04 Sty, 2010
PiTT napisał/a:
są 3 wersje tego filmy
rozumiem, że jedynie IMAX zapewnia 100% satysfakcję?