ICE - In Car Entertainment - Play Station 3 rady, problemy, rozwiązania
dzik - Wto 29 Gru, 2009 Podczas gry nie slychac, ale jak zostawisz na noc by cos sciagala to slychac.
Generalnie malo istotny problem.
Sklep www mnie wych**jal, kupilem gre, pokazal 130kB do sciagniecia i gry nie ma Anonymous - Śro 30 Gru, 2009 Piszcie jakie macie gry, może zagramy w coś online?zefir - Śro 30 Gru, 2009
dzik napisał/a:
Podczas gry nie slychac, ale jak zostawisz na noc by cos sciagala to slychac.
Generalnie malo istotny problem.
Sklep www mnie wych**jal, kupilem gre, pokazal 130kB do sciagniecia i gry nie ma
dzieki za info uspokoiles mnie
na 99% bede bral 120 GB bo do 250 nie ma sensu doplacac, jak cos zarzuce sobie dysk, skoro mozna samemu wymienic.
gry kupuje sie za jakies pkt tak jak na x czy placi sie karta?budzik - Śro 30 Gru, 2009
zefir napisał/a:
gry kupuje sie za jakies pkt tak jak na x czy placi sie karta?
Wiem,że mozna płacić kartą a czy są jakieś inne opcje to nie wiem.Anonymous - Śro 30 Gru, 2009
zefir napisał/a:
gry kupuje sie za jakies pkt tak jak na x czy placi sie karta?
Tylko za pomocą karty.qbus - Śro 30 Gru, 2009 mialy byc wprowadzone zdrapki, akcja miala ruszyc przed koncem roku ale poki co sluch o tym zaginal.
z tym wyciem to jest ciekawa sprawa, qmpel ma pierwsza wersje 80 GB i jest niesamowicie glosna, moja 40 GB nawet nigdy nie zblizyla i praktycznie jej nie slychac.zefir - Śro 30 Gru, 2009 dobra slim 250Gb wjechal jako ze do 120 byla doplata 130 zl i dostalem voucher na 5 gier z neta
wieczorem jade do ziomka co mam duzo gier na PS3 to zrobie mu maly review i skonfiskuje do przetestowania
generalnie narazie duzy plus, i jest mega cicha przy moim bylym xboxieMoRToN - Śro 30 Gru, 2009 why sie przesiadles z x`a na PS ?Vlodarsky - Śro 30 Gru, 2009
MoRToN napisał/a:
why sie przesiadles z x`a na PS ?
kiedyś ludzie do tego dorastają zefir - Śro 30 Gru, 2009 Vlodarsky, to samo stwierdzil dzis moj znajomy sprzedawca
ale tak po pierwsze
granie po sieci za darmo,
rejestracja jako polak, PSN znasz nasz kraj w przeciwienstwie do XBL
po drugie
EXLUSIVE'y, xb ma tylko forze (juz za nia tesknie) ,GOW z tego co mnie ciekawilo, a PS uncharted, MGS, Killzone, Resistance, Infamous etc
po trzecie
blue ray, zawsze mowilem po co mi to, zobaczylem u kolegi batmana w BR i stwierdzilem ze to jest to.
po czwarte zaluje ze od razu nie kupilem PS3, wlozylem troche kasy w XB, a tu w PS3 dysk 250GB, WIFI , BR w cenie!!! a w MS za wszystko trzeba sowicie zaplacic, bo kiera od PC nie pasuje, bo klawiatura zla , bo myszka zla, a tu do PS 3 mozesz sobie wiele rzeczy od PC podpiac, przez co cena zakupu tych urzadzen jest stosunkowo niska.
chyba tyle
jedyne czego brakuje mi na PS3 to tanszych gier na xb mialem kopie, tu niestety ale trzeba swoje zaplacic, ale jakos mnie to nie przeraza bo na allegro mozna mase gier kupic w niezlych cenach.
pozdroqbus - Śro 30 Gru, 2009 Zefir apropo twoich exclusivow to inFamous wydanie specjalne PL jest w Empiku po 69 zł... sam przytulilem takowego na swieta ;]zefir - Śro 30 Gru, 2009 oo kurna jutro lece po to
dzieki za info
na stronie empiku w necie jest 99zl
pozyczylem dzis od kumpla GT5 P i uncharted 2
łi łil si gaugan - Śro 30 Gru, 2009 Uncharted 2 rewela, pierwsza gra ktora w zyciu przeszedlem
dzis dorwalem sie do Colina Dirt 2. MIAZGA! zefir - Czw 31 Gru, 2009 Uncharted 2 miszcz, tak zrealizowanej gry juz dawno nie widzialem, zakup pS3 to bylo to PSN mi sie tez mega podoba
dzis Pp o tym sie przekona i bedzie kolejny szczesliwy wlasciciel PS3 anjas - Czw 31 Gru, 2009 Najlepszym wyjściem jest PS3 + Xbox360. Naprawdę.
I nie piszę tego jako dumny posiadacz, bo to nie jest jakiś nie wiadomo jaki wypas, ale naprawde te konsole się fajnie uzupelniają. Czasem świetnie popykać w coś na X'ie a czasem na PS'ie. Raz na jakiś czas wyjdzie jakaś wypas gierka na X'a (np. Forza3, Fable 2 itd.) a czasem PS3 czymś uraczy (np. GT5 - już niedługo )